(Poistunut julkaisusta)

MYYNNINEDISTÄJÄ
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

 MYYNNINEDISTÄJÄ, PIRKANMAAN TALOUSALUE

Vahvistamme nyt kauppakanavamme kenttämyyntiä Tampereella innokkaalla tulevaisuuden tekijällä!

Myynninedistäjän tehtävässä vastaat omien asiakkuuksiesi liiketoiminnan kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Keskeistä tehtävässäsi on ylläpitää hyviä asiakassuhteita, luoda uusia kontakteja sekä varmistaa myynnin kehittyminen suunnitelmien mukaisesti. Toimit tärkeässä roolissa rakentamassa brändiemme näkyvyyttä omissa asiakkuuksissasi sekä tarjoat aktiivisesti asiakkaillesi heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevia ratkaisuja. Tukenasi on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu myyntitiimi ja raportoit tehtävässäsi aluemyyntipäällikölle.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli innostut ja motivoidut myyntityöstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Toimintaasi ohjaa vahvasti asiakaslähtöinen ajattelutapa ja olet luontainen verkostoituja. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, energinen ja aikaansaava. Viihdyt hyvin hektisessä ympäristössä ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaidesi tarpeisiin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. restonomi, tradenomi). Katsomme eduksi aiemmat näytöt tuloksellisesta myyntityöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito kiinnostus myyntityötä ja juoma-alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakastyöstä johtuen sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksen parissa, ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa ma-pe aamuisin klo 8:00-9:00 aluemyyntipäällikkö Jari Peippo, p. 0407201133. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 20.10. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. https://hartwall.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=547&key=Tk6Nsgk296BsTjms&o=A_RJ&rspvt=l25h2lyzbj4g0c4g4oo0wck488gw8ow