Myynninedistäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Onko PR-tehtävät sinulle tuttuja ja oletko myyntihenkinen persoona? Etsitkö lisätienestiä muun työn tai opintojesi oheen? Mikäli kiinnostuit, saatat olla juuri etsimämme työntekijä.

Etsimme nimittäin nyt asiakkaallemme MYYNNINEDISTÄJIÄ Pohjois-Savon alueelle!

Odotamme hakijoilta erinomaisia viestinnällisiä taitoja ja myyntihenkisyyttä. Avaat keskusteluja rohkealla otteella ja pidät myös esiintymisestä. Työtä on tarjolla mm eri messuilla, kauppakeskusten standeillä tmv tilaisuuksissa. Sinun tehtävä on tehdä asiakkaamme palveluja ja tuotteita tutuksi ja herättää mielenkiinto asiakaskunnassa. Arvostamme persoonaa, jolla on vahvat verkostoitumistaidot ja ymmärrät myös työnantajamielikuvan tärkeyden. Työ tapahtuu pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienesteihin ja saamaan arvokasta työkokemusta pr-tehtävistä.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Mikäli vastasit kyllä, hae paikkaa ripeästi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu hakemuksesi tehtävän alle. Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopivin keikkatyöntekijä vastaaviin tehtäviin.

Me odotamme innolla kuulevasi sinusta pian! Tervetuloa työskentelemään hyvän työn äärelle - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225255
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio