(Poistunut julkaisusta)

Myynninedistäjä Uudellemaalle, Sinituote Oy
Sinituote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Sinituote Oy
Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perheyritys kuuluu monialaiseen SINI-konserniin. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.
Toimenkuva
Etsimme nyt Sinituotteelle tehokasta ja itsenäistä myynninedistäjää Uudenmaan alueelle. Myynninedistäjän tehtävänä on huolehtia toimialueellaan nimettyjen jälleenmyyjäasiakkaiden yhteydenpidosta, sekä vastata myyntipisteissä Sini-välineiden esillepanosta, hyllytyksestä, tilausten hallinnasta sekä kampanjatoimenpiteistä. Kyseessä on uusi positio ja tehtävä on sovittavissa joko osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.
Odotamme sinulta
Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta myynnin- tai kaupanalan tehtävistä, tai voit toki olla esimerkiksi alan opiskelija varustettuna huippuasenteella. Myynninedistäjän tehtävä vaatii erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä asiakassuhteiden ylläpitoa kauppiaiden sekä osastovastaavien kanssa. Työssä on myös eduksi, mikäli sinulta löytyy visuaalista silmää ja ratkaisukeskeistä otetta kampanjoiden esillepanon parissa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulla työtilaisuuden myynnin- ja kaupanalan mielekkäissä tehtävissä alansa kärkiyrityksessä. Työskentelysi tukena on kotimaisen perheyrityksen myyntiorganisaatio ja sen huipputuotteet.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetäthän hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 25.9.2019 mennessä osoitteessa vmp.fi. Huomioithan, että haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä Viljo Julkunen puhelimitse numerosta 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2019 mennessä.