(Poistunut julkaisusta)

Myynninassistentti - YTM Industrial Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistuneelle YTM-Industrial Oy:lle myynninassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on tukea kolmea eri myyntitiimiä heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Tehtäviisi kuuluu ostojen tekoa ja niiden vahvistuksia, toimitusaikojen tiedustelua toimittajilta sekä asiakas ja toimittaja avauksia. Vastaat myös laskujen, ennakkolaskujen ja manuaalilaskujen teosta sekä intrastat- ja valmisteveroilmoituksista. Avustat myös myynnin tuessa ja puhelinvaihteessa sekä tuuraat aulapalveluissa.

Suoriutuaksesi hyvin tehtävästä on sinulta tärkeää löytyä asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja ulospäinsuuntautuvuutta. Tulet kaikkien kanssa toimeen ja tartut tehtäviin ripeästi. Kiperissä tilanteissa uskallat myös kysyä apua. It-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt hoitamaan tehtäviäsi sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja työpaikan, jossa pääset osaksi iloista, kannustavaa ja välittävää työporukkaa, jossa hyvinvoinnistasi huolehditaan. Työympäristö on erittäin monipuolinen, pitäen sisällään Suomen merkittävimpiä maahantuojia, laitevalmistajia ja urakoitsijoita sekä muita alan toimijoita.

Lisätietoja voitte kysyä Adeccon HR konsultti Tomi Kolulta laittamalla sähköpostia osoitteeseen tomi.kolu@adecco.fi tai soittamalla numeroon 040 640 3118.