Myynnin tukihenkilö (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun myynnin tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen kuljetus- ja huolintaliike.

Toimenkuvassa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Suomen ja Ruotsin myyjien kanssa. Tehtävän pääpaino on kenttämyyjien avustaminen päivittäisessä toiminnassa (esim. tarjousten laadinta, hinnastojen luominen ja myyntimateriaalin päivittäminen), mutta työ sisältää myös jonkin verran puhelimessa tehtävää myyntityötä.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme myös soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa. Norjan kielen taito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta kansainvälisen kuljetuslogistiikan parissa työskentelystä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265885
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku