(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tukihenkilö, Posti Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Posti Oy:lle logistiikka/rahtiliiketoimintaan myynnin tukihenkilöä kasvamaan ja kehittymään myynnin rooliin. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle opiskelujen oheen, tarjoten mahdollisuuden kasvaa myynnin ammattilaiseksi Suomen johtavassa posti- ja logistiikka-alan palveluyrityksessä. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta, sekä ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen työote, saatat olla etsimämme henkilö. Ethän aikaile hakemuksen lähetyksen kanssa, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä sinulla ei tule heti olemaan myyntivastuuta, vaan kyseessä on tukitehtävä, jossa on mahdollisuus kasvaa myyntirooliin.

Tarjoamme


* Etätyömahdollisuuden
* Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi
* Ammattitaitoisen tiimin tuen
* Osaamisen kerryttämisen logistiikan toimialalta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Myynnin tukeminen
* Hinnoittelun laskemisessa avustaminen
* Asiakaspalvelu logistiikan toimialalla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (logistiikka / kaupallinen)
* Aiempaa työkokemusta myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävistä
* Hyvät Excel taidot
* Ajokortti


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen logistiikan tehtävistä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Ratkaisukeskeinen
* Kehittymishaluinen
* Positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija


Muuta tietoa

Aloitus: Toukokuu tai kesäkuu 2020

Kesto: 12 kk

Sijainti: Valinnan mukaan voit sijoittua Lahteen, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Joensuuhun, Kuopioon tai Mikkeliin.

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Posti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti Oy on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Heidän ydinliiketoimintaansa kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. Postilla on maan kattavin palveluverkosto ja he käyvät arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. He myös huolehtivat arjen sujuvuudesta 11 maassa.