(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tuki
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Sinustako LVI-Pörssi Oy:n myyntituki?

LVI-Pörssi Oy on LVI-tuotteita kehittävä ja valmistava tukkukauppa. Kattava tuotevalikoima pitää sisällään myös maahantuontia. LVI-Pörssi on alun perin 1984 vuonna perustettu perheyritys, joka haluaa tämän säilyvän ja näkyvän arvomaailmassaan pitkäaikaisena ja kannattavana yhteistyönä. Toimintaperiaatteitamme ovat luotettavuus, laadukkuus, nopeus, joustavuus ja kumppanuus. Haluamme että saat sitä mitä tarvitset työssäsi ja teemme kaikkemme sen eteen. Pyrimme tekemään omasta työstämme hauskaa ja toivomme että se välittyy sinullekin.

----------

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme LVI-Pörssi Oy:lle myynnin tuki ja markkinointi tehtäviin, jolta löytyy järjestelmällisyyttä ja luontaista myyntihenkisyyttä. Haluat osaltasi edesauttaa yrityksen tuloksellista myyntityötä. Työtehtäviisi kuuluu tuote-esitteiden ja kampanja- sekä uutiskirjeiden laadintaa. Myös uusien tuotenimikkeiden syöttäminen Visma Nova-toiminnanohjausjärjelmään on osa työtäsi. Tulet työskentelemään saumattomasti yrityksen johdon ja myyntiosaston kanssa.

Odotamme työnhakijoilta myyntiprosessin ymmärtämistä, motivoitunutta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, säännöllisellä työajalla. Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Kurikassa. Työt alkavat lokakuun aikana.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden sekä LVI-Pörssi Oy:n kanssa. Työsopimus tehdään suoraan LVI-Pörssi Oy:n ja valitun työntekijän kesken.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 18.10.2020.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Miia Koskela

HR-asiantuntija
040 307 5223
Eezy Henkilöstöpalvelut

www.eezy.fi

Vapaus tehdä.