(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tuki / vientiassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme Granite Devices Oy:lle myynnin tuki-/ vientiassistenttia. Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa ja työ alkaa 6 kk määräaikaisena työsuhteena, jatkomahdollisuus työhön yrityksen omana työntekijänä.

Meistä

Granite Devices Oy on elektroniikka-alan yritys Tampereen Hervannassa. Etsimme joukkoomme myynnin tukeen assistenttia työskentelemään myyntitiimiin. Rooli on yrityksessä uusi, joten työnkuva voi muotoutua vielä sinun ja organisaation tarpeiden mukaan. Työ on pääosin asiakaspalvelua tietokoneella ja puhelimella. Tuotteiden tultua sinulle tutuiksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua myös itsenäisempään myyntityöhön. Asiakkaitamme ovat alan kansainväliset jälleenmyyntiverkostot ja suorat asiakkaat, ja brändimme on meille tärkeä. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kasvuennusteet ovat erinomaiset tuleville vuosille.

Sinusta

Olet myyntihenkinen henkilö ja pidät useita lankoja käsissäsi samaan aikaan ja asiakaspalvelu on osa sinua. Sinulta toivotaan soveltuvaa koulutusta työhön sekä teknistä ymmärrystä. Aiempi työkokemus elektroniikka-, sähkö- tai automaatiota käsitteleviltä aloilta sekä kokemus tilauslogistiikasta katsotaan eduksesi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja pystyt reagoimaan tehokkaasti ja joustamaan tarvittaessa nopeasyklisessä myynnissä. Työn kansainvälisen luonteen vuoksi erinomainen englannin kielen taito on välttämätön, eduksi ranskan ja espanjan kielen taito. Lähes kaikki työt tehdään tietokoneella, joten toivomme sinulta vahvoja IT-taitoja, lisäksi työ sisältää osallistumista somemarkkinointiin. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus Odoo-järjestelmän käytöstä.  

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi kasvavaa suomalaisen vientiyrityksen liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaa omilla ideoilla ja ammattitaidolla. Työaikasi on joustava ja ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntijohtajan ja työkavereiden kanssa, joten työyhteisön tuki on lähellä.

Hakuprosessi

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antavat WorkPowerin yhteyshenkilöt HR-koordinaattori Jonna Kanerva puh. 045 139 7492, tai asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi.