(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tuki (Myyntiassistentti)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haemme

Myynnin tuki -henkilöitä (myyntiassistentteja)

Metsä Fibren myynnin ja asiakkuuden osaamiskeskukseen myynnin tuki -tiimiin. Työpaikat sijaitsevat Joutsenossa, sellutehtaamme yhteydessä.

Millainen työ sinua odottaa?

Myynnin tuki -tiimissä vastaat ennen kaikkea eri tuotantoyksiköiden kotimaan asiakastilausten sekä vientitilausten ja laskutuksen hoitamisesta sekä niihin liittyvien vientidokumenttien ja raporttien laatimisesta yhdessä tiimin kanssa. Teet työtä pääsääntöisesti sähköisiä järjestelmiä hyödyntäen ja kommunikoiden paljon päivittäin puhelimitse, sähköpostilla ja virtuaalikokoustyökaluja hyödyntäen.


Millaista osaamista etsimme?


Olet aktiivisesti yhteydessä Metsä Fibren tuotanto- ja myyntiorganisaatioon sekä muihin toimitustiimeihin, minkä vuoksi edellytämme suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää huolellisuutta ja ripeyttä sekä hyviä tiedonkäsittelytaitoja. MS Office -työkalujen hallinta on tarpeen ja SAP-osaaminen eduksi. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen sekä viet aloittamasi asiat loppuun asti. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus.
 

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tiiminvetäjäsi Tiina Lehtolainen, Manager Sales Support kertoo mielellään tehtävästä tarkemmin maanantaina 13.1. klo 8:30 - 10:30, puh. 050 3362 907.


Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.1.2020 saakka. Menestystä hakuun!