(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tuki / Järjestelmän pääkäyttäjä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

 

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin vuokratyösuhteeseen osaavaa ja aktiivista

Myynnin tukea / Järjestelmän pääkäyttäjää

Kyseinen autoalan rahoitukseen liittyvä tehtävä on määräaikainen vuokratyösuhde syyskuun loppuun, mutta jatko voi olla mahdollinen. Tässä tehtävässä vastaat yhteistyökumppaneiden järjestelmäkoulutuksesta sekä toimit myynnin tukena hallinnollisissa tehtävissä. Hoidat lisäksi yhteydenpitoa mm. vakuutusyhtiöihin. Toivomme sinun kykenevän hyppäämään uusiin haasteisiisi maaliskuussa.

Sinulla on kokemusta erityisesti auto-alalta leasingista ja/tai rahoituksesta. Toimit sujuvasti järjestelmien parissa ja sinulla on tarvittavat taidot toteuttaa järjestelmäkoulutusta käytännönläheisesti yhteistyökumppaneiden tarpeet huomioiden.

Sinulla on lisäksi hyvät organisointitaidot ja kyky viedä asioita yhteistyötä edistävällä tavalla eteenpäin. Kannat vastuun töiden etenemisestä aikataulussa ja tarvittaessa tuet ja autat kollegoitasi ja yhteistyökumppaneita. Arvostat sujuvaa yhteistyötä ja haluat omalla panoksellasi vaikuttaa asioiden jouhevaan etenemiseen. Toimit tehokkaasti ja järjestelmällisesti paineenkin alla, etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja positiivinen. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot sekä kyky vakuuttaa kuulijasi. Englannin ja suomen kielen taitosi ovat molemmat erinomaisella tasolla ja ruotsin kielen sujuvasta osaamisesta on suuri etu. IT-taitosi ovat hyvällä tasolla ja sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta myös järjestelmäkouluttamisesta.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana jalkauttamassa Pohjoismaisen vakavaraisen yrityksen laajenevia toimintoja Suomen markkinoilla. Mahdollisuus työsuhteen jatkoon projektin jälkeen selviää vasta myöhemmässä vaiheessa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.2.2019 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Maria Kaukonen (maria.kaukonen@manpowergroup.fi) ja Sourcing Consultant Jussi-Petteri Asikainen (jussi.asikainen@manpowergroup.fi).