(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tuki asiakaspalvelutiimiin (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen graafisen alan tuntevaa myynnin tukihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä ja päätehtävänäsi on tilausten vastaanotto ja käsittely sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä. Myytävät tuotteet koostuvat pääsääntöisesti graafisen alan materiaaleista, tarvikkeista ja laitteista ja yrityksen asiakaskunta on pääasiassa vakiintunutta. Asiakaspalvelutiimi työskentelee yhdessä toisiaan tuuraten ja tehtävä pitää ajoittain sisällään myös ostajan tuurausta. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika ja töitä tehdään arkisin.

Työssä menestyäksesi sinulta tulee löytyä tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen ala) ja olet jo työskennellyt vastaavanlaisissa tehtävissä. Käytät työssäsi sujuvasti suomea ja englantia. Lisäksi arvostamme erityisesti ranskan kielen taitoa. Tuntemus graafiselta alalta katsotaan myös eduksesi. Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja reipasta työotetta, halua palvella asiakkaita, joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä myyntihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset osaksi hyvämaineista ja alalla pitkään toiminutta graafisen alan palveluyritystä.

Oletko etsimämme sitoutunut ja hyvän asenteen omaava myynnin tuki? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Voit kysyä lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä, p. 050 411 0390.