(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tuen ammattilaista Ferral Components Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Kalajoella toimiva Ferral Components on perustettu vuonna 1957. Nykyisin olemme osa ruotsalaista teollisuusryhmä Nordic Flanges Groupia, johon kuuluvat lisäksemme tytäryhtiöt Kruunupyyssä ja Örnsköldvikissä. Ferral Components tarjoaa laajan valikoiman sopimusvalmistus-palveluita eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Asiakkaitamme on niin metalli-, kone-, telakka-, öljy- ja kaasu- kuin kemian- ja paperiteollisuudessakin. Ferral Components työllistää noin 40 työntekijää.

Haemme Ferral Components Oy:n palvelukseen Kalajoen tai Kruunupyyn toimipisteeseen

MYYNNIN TUEN AMMATTILAISTA (inside sales)

Tehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely, tarjouslaskenta ja varastotuotteiden valvonta sekä muut myynnin tukitehtävät. Tärkeä osa työtä on yhteydenpito asiakkaisiin ja tarvittaessa osallistuminen asiakastapaamisiin / tapahtumiin sekä tehtävään liittyvää raportointia.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on monipuoliset IT-taidot ja olet hyvä organisoimaan. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Persoonana olet joustava ja haluat kehittyä ja oppia uutta. Aikaisempi kokemus myyntityöstä tai asiakaspalvelusta sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme:

  • mielekkään ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä
  • vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
  • hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
  • organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.12.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!