(Poistunut julkaisusta)

Myynnin trainee, Bilia Oy Ab
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020
Bilia etsii useita tulevaisuuden myyjiä autoalan eri tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen ja mukaan työn ohella tapahtuvaan trainee-ohjelmaan. Jos sytyt positiivisesta kilpailusta ja itsesi haastamisesta tämä voi olla mahdollisuutesi. Haethan heti, sillä viimeinen hakupäivä on 16.10. ja etenemme haussa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Yksikään myynti- tai asiakaspalvelutilanne ei ole samanlainen kuin edellinen. Bilian tarjoama autobrändi yhdistetään monenlaisiin ihmistyyppeihin sekä erilaisiin elämäntilanteisiin, joten autoalan palvelujen myyjänä olet tärkeässä roolissa asiakkaiden suurissakin elämänmuutoksissa. Olet oma itsesi ja uskallat antaa persoonasi näkyä, mutta osaat myös muuntautua asiakkaan tarpeiden mukaan.

Koulutamme sinusta autoalan ammattilaisen moduuleittain työn ohessa tapahtuvan trainee-ohjelman avulla. Ohjelman kautta tutustut Bilian eri toiminta-alueisiin, kuten uusien autojen, vaihtoautojen sekä huoltopalvelujen myyntiin. Trainee-ohjelman aikana voit itse vaikuttaa suuntautumiseesi. Näiden lisäksi pääset syventymään myynnin saloihin alan huippukouluttajien opissa.

Tässä työssä pääset vaikuttamaan omalla aktiivisuudellasi myös palkkatasoosi. Tarjoamme takuupalkan myyjäurasi alkutaipaleelle ja opetamme sinulle tarvittavat taidot työssä menestyäksesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Lue lisää täältäHakuprosessin aikataulu


* Hakuaika 28.9.-16.10.2020
* Puhelinhaastattelut ja haastattelut Academic Workilla 5.10.-30.10.
* Yksilöhaastattelut Bilialla: 2.11.-4.11.
* Työsopimukset Bilialla: 9.11.
* Aloitus: 7.12.

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävään ei ole yhtä oikeanlaista koulutustaustaa, voit olla esimerkiksi kaupallisen alan osaava tradenomi, autot yksityiskohtaisesti tunteva mekaanikko tai modernit ratkaisut tunteva teknikko


* Vahva kiinnostus autoalaa kohtaan
* Pitkäjänteinen, sinnikäs ja tavoitteellinen työote
* Hyvät tietotekniset taidot
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito
* B-ajokortti


Valituille henkilöille tullaan tekemään luottotietoselvitys.

Muuta tietoa


* Aloitus: 7.12.
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Olari, Kaivoksela tai Herttoniemi
* Viimeinen hakupäivä: 16.10.2020
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Bilia Oy Ab on pääkaupunkiseudulla toimiva Volvo-henkilöautojen jälleenmyyjä. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaiden autojen lisäksi henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa. Toimintaamme ohjaa visio olla oman alueemme halutuin ja menestyvin autoilun palveluorganisaatio. Tervetuloa Biliaan, Volvon kotiin.