(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tiiminvetäjä
Wellvita

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko tehokas myynnin tekijä, joka osaa motivoida ja kannustaa myös muita saavuttamaan hyviä tuloksia? 

Etsimme kansainväliseen yritykseemme henkilöä, joka toimii myyntiosastomme esimiehenä ja vastaa myynnistä, toiminnan kehittämisestä työnantajan linjausten mukaisesti sekä päivittäisen toiminnan organisoinnista. Myymme luonnollisiin ainesosiin perustuvia ravintolisiä, joiden avulla asiakkaamme saavuttavat parempaa elämänlaatua. Työpaikka sijaitsee Jorvaksessa Kirkkonummella.  

Tehtävässäsi olet aktiiviisessa roolissa päivittäisessä myyntityössä. Osallistut puhelimitse (inbound) tehtävään asiakaspalveluun ja myyntityöhön, ja omalla esimerkilläsi odotamme sinun johtavan, valmentavan ja motivoivan työntekijöitäsi. Olet läsnäoleva esimies, joka tukee myynnin tekijöitä työssään. 

Esimiehen vastuulla ovat muun muassa viikottaiset kokoukset, tavoitteiden seuranta, työaikasuunnittelu ja kehityskeskustelut. Toimit yhteyshenkilönä sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille.

Sinun vastuullasi on:

  • myyntitiimisi yksilöllinen kehitys Jorvaksessa
  • luoda työntekijöille olosuhteet tavoitteiden saavuttamiseksi
  • työskennellä yhteistyössä vastuullisten päälliköiden kanssa Suomessa ja Tanskassa

Toivomme sinulta positiivista, energistä, sitoutunutta ja tuloshakuista asennetta myyntityöhön sekä kykyä motivoida ja kannustaa myyntitiimiäsi yhteisten ja yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä esimiehenä toimimisesta. Olet rehellinen, pystyt hoitamaan vaikeatkin tilanteet rauhallisesti ja rakentavasti.

Kansainvälisessä yrityksessä odotamme sinun puhuvan englantia. Hyvä ruotsinkielentaito sekä henkilöstöosaaminen luetaan eduksi.

Haluamme sinut meille töihin mahdollisimman pian. Täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi mahdollisimman pian.