(Poistunut julkaisusta)

Myynnin tarjouskoordinaattori / Oy Hedengren Security Ab
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava. 

Hedengren Security on turvatekniikan asiantuntija. Autamme arkkitehteja, suunnittelijoita, urakoitsijoita sekä rakennus- ja tukkuliikkeitä varmistamaan kiinteistöjen, omaisuuden ja ihmisten turvallisuuden. Meiltä saat alan johtavat ja energiatehokkaimmat paloturvallisuuden, turvavalaistuksen, rikosilmoittimien ja kameravalvonnan sekä kulunvalvonnan järjestelmät. Osaamisemme on apunasi koko matkan suunnittelusta asentamiseen, rahoitukseen ja ylläpitoon saakka. Omia brändejämme ovat muun muassa Prodex FIREscape, Neptolux, HHL ja Hedsam.  Olemme osa yli 100-vuotiasta Hedengren-konsernia, jossa työskentelee noin 250 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Lue lisää:  http://www.hedengrensecurity.fi

Hei me rekrytoidaan!

Myynnin tarjouskoordinaattori

Toinen tarjouskoordinaattoreistamme etenee avainasiakasmyyntiin ja haemme lisävahvistusta rentoon asiantuntijaporukkaamme. Tehtävä on vakituinen ja työtuolisi löytyy pääkonttoristamme Lauttasaaresta, osana meidän turvallisuustekniikkaratkaisujen myyntitiimiä. 

Jos jaat kiinnostuksemme tekniikkaan ja lisäksi sinulta luonnistuu riittävä tarkkuus tarjousten laatimiseen sekä luontainen innostuneisuus asiakastyöhön, haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian. 

Työtä paiskitaan reilun kymmenen hengen myyntiimin voimin. Tekemällä ja kysymällä perehdyt kollegojesi ja edeltäjäsi avulla tehtäviisi ja myytäviin tuoteratkaisuihimme. Pääasiallisiin asiakassegmentteihisi kuuluu Suomen sähkö- ja turva-alan urakoitsijat sekä -tukkurit. Perehtymisjaksosi jälkeen otat kopin meidän tarjouskyselyiden tehokkaasta ja asianmukaisesta käsittelystä, johon sisältyy sekä teknisten yksityiskohtien kerääminen ja tarkistaminen, työkohteiden/ piirustusten tulkinta, tarjouslaskenta että itse tarjousten laadinta ja niiden seuranta. Koordinoit tarvittaessa myös myynnin kampanjoita jälleenmyyjille. Pääasialliset työkalusi ovat toiminnanohjausjärjestelmämme Digia Enterprise sekä puhelin ja sähköposti. 

Toivomme, että ansioluettelostasi löytyisi jo muutama rivi työkokemusta sekä teknistä koulutus- tai kokemuspohjaa. Työkokemuksen tuomasta tietoteknisestä näppäryydestä olisi tehtävässäsi hyötyä ja kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä eduksesi. Sulaudut joukkoomme, kun olet tiimissä viihtyvä joukkuepelaaja, joka pitää myös yksityiskohtien, tekniikan ja järjestelmän parissa puurtamisesta. 

Voisiko oma polkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja uralla etenemiseen, myynnin tai teknisen tuen asiantuntijaksi. Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle! 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 23.11.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.