(Poistunut julkaisusta)

Myynnin / taloushallinnon assistentti
Hansa Engineering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Hakuaika 26.11.2019 – 10.12.2019

Hansa Engineering on teollisuuden suutintekniikan alalla toimiva pohjoismainen yritys. Toimimme yhteistyössä alan johtavien valmistajien kanssa ja tarjoamme teollisuuden tarpeisiin tuotteiden lisäksi myös teknistä erityisosaamista sekä ongelmanratkaisua. Yrityksemme asiakkaat sijaitsevat Pohjoismaiden ja Baltian alueella. Toimistomme sijaitsevat Turussa sekä Ruotsin Solnassa.

Hansa Engineering etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNNIN / TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Myynnin / taloushallinnon assistenttina päätehtävänäsi on toimia myynnin tukena. Lisäksi vastaat päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä sekä monipuolisesti muista yleisistä toimiston tehtävistä. Työnkuvaan sisältyy myös asiakaspalvelua. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja taloushallinnon perusteiden tuntemusta. Ruotsin kielen taito ja tekninen ymmärrys katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Toivomme hakijoilta vahvaa Office-osaamista, jonka lisäksi työvälineitämme ovat Visma.net sekä Salesforce. Työaika on alkuvaiheessa noin 20–30 h/vkossa, mutta työstä on mahdollista saada myös täysipäiväinen vakituinen työsuhde. Omaan työaikaan on mahdollista vaikuttaa itse. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedusteluja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen pe 29.11.19 klo 14–15 ja ma 9.12.19 klo 14–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.