(Poistunut julkaisusta)

Myynnin projektipäällikkö
Laattapiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Myynnin projektipäällikkö – Laattapiste Jyväskylä

_________________________________________________

Vahvistamme toimintaamme Jyväskylän alueella ja etsimme nyt rakennusalaa tuntevaa projektimyynnin ammattilaista.  

Projektimyyntimme tavoitteena on auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan sekä kehittää yhdessä heidän kanssaan asunto- ja julkitilarakentamisen markkinaa. Tarvitsemme joukkoomme uuden kollegan – olisitko sinä se oikea, myönteinen ja ihmisläheinen tiimipelaaja?

Mitä projektipäällikön työ sisältää?
Tehtävänäsi on oppia tuntemaan strategiamme kannalta oikeat asiakkaat liiketoiminta-alueeltasi ja verkostoitua heidän kanssaan. Lisäksi tuotat projekteja konseptiemme mukaisilla tuoteryhmillä niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin. Asiakaskuntasi koostuu Jyväskylän alueen arkkitehti-, suunnittelu- ja insinööritoimistoista, asunto- ja julkitilarakentamisen puolen rakennuttajista sekä alueen rakennus- ja asennusliikkeistä. Tuotat asiakkaille palveluita, jotka helpottavat heidän työtään, ja saat samalla tietoa olemassa olevista ja alkavista projekteista.

Tavoitteenasi on sitouttaa asiakkaita palveluihimme ja tähdätä sitä kautta myynnin jatkuvuuteen, asiakassuhteiden kehittymiseen ja vuosisopimuksiin. Ajattelet laaja-alaisesti ja etsit koko ajan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joiden avulla voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Kasvumme ja jatkuvuutemme perustana ovat uudet asiakkaat ja projektit, joten suoritat omassa asiakasrajapinnassasi myös systemaattista ja tavoitteellista uusasiakashankintaa.

Työpisteesi on Jyväskylän-myymälässämme ja teet tiivistä yhteistyötä myymälävastaavan, myyjien sekä alueen toisen projektipäällikön kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Odotamme, että tuot tiimiin lisää kaupallista energisyyttä ja rakennusalan osaamista. Olet toiminut tai toimit rakentamisen maailmassa tilaajan, tuottajan tai myyjän roolissa. Työhistoriasi ansiosta tunnet jo valmiiksi tulevaa asiakaskuntaasi sekä heidän liiketoimintaansa. Arvostamme myös jonkun tuoteryhmämme vahvaa osaamista.

Meille pelkkä hyvä ei ole kylliksi, vaan haluamme tarjota aina erinomaista, ammattitaitoista palvelua. Työssä korostuvat myös tuloshakuisuus, aktiivisuus, itsenäisyys ja pitkäjänteisyys. Työtäsi helpottaa sujuva englannin kielen taito.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämmekin. Tukenasi ovat kollegasi sekä koko muu organisaatiomme.

Mitä tarjoamme?
Pääset työskentelemään menestyvässä, rennossa ja myyntiorientoituneessa tiimissä, jolla on sekä yksilölliset että yhteiset tavoitteet onnistua ja jossa onnistumisesi palkitaan. Esimiehesi on Kuopiossa toimiva aluemyyntipäällikkömme.

Kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun lisäksi olet oikeutettu useisiin muihinkin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissuille.

 

Kiinnostuitko?  
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ke 20.5. ja ma 25.5. klo 8–9, mutta tarvittaessa voit kokeilla soittaa muulloinkin. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 28.5. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!