(Poistunut julkaisusta)

Myynnin projektipäällikkö (Rauman mäntysahahanke)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Metsä Fibre on aloittanut hankesuunnittelun mäntysahan rakentamisesta Rauman tehdasalueelleen. Sahan arvioitu tuotanto olisi noin 750 000 kuutiometriä vuodessa, ja sen on tarkoitus olla modernein ja tehokkain laitos alallaan koko maailmassa. Varsinainen investointipäätös sahan mahdollisesta rakentamisesta arvioidaan tehtävän alkuvuonna 2020.

Haemme nyt Metsä Fibrelle

Myynnin projektipäällikköä

Rauman mäntysahahankkeen myyntiprojektin vetäjäksi.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Päävastuualueenasi on Rauman mäntysahahankkeen myynnin- ja tuotevalikoiman  suunnittelu. Kartoitat markkinoiden ja asiakkaiden tarpeita sekä mahdollisuuksia ja osallistut projektiryhmän toimintaan tuoden asiakasnäkökulman hankkeen tekniseen suunnitteluun sekä raaka-ainehankintaan.

Tehtävässä raportoit sahatavaran myyntijohtajalle sekä olet osa sahatavaran myyntitiimiä. Asemapaikkasi on jokin Metsä Fibren tuotantolaitoksista. Tehtävä vaatii matkustusta.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta sahatavaran myynnistä, sahatavaramarkkinasta ja teollisista asiakkuuksista. Katsomme kokemuksesi investointiprojekteista ja markkinatutkimuksista eduksesi. Ymmärrät sahatavaratuotannon, tuotannonsuunnittelun sekä tuotekannattavuuden lainalaisuudet. Tunnet myös puuraaka-aineen hankinnan ja hankinnan ohjauksen. Sinulla on kyky ja halu ottaa itsenäisesti vastuuta ja omaat tehtävän edellyttämää joustavuutta, jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Vastuualueesi on laaja ja sinulla on merkittävä rooli sahaliiketoiminnasta ja jatkuvasta parantamisesta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja vahvan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Saku Pänkäläiselle (p. 040 764 8503), jonka tavoitat parhaiten pe 11.10 ja to 17.10.  kello 14-16.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 25.10.2019 saakka. Menestystä hakuun!