(Poistunut julkaisusta)

Myynnin pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Myyntipäällikkö, Tuoteryhmäpäällikkö, Account Manager, Tekninen myyjä, Ratkaisumyyjä, Asiakkuuspäällikkö, Aluemyyntipäällikkö, Myynti-insinööri? Kiinnostaisiko sinua erilaiset myynnin tehtävät asiakasyrityksissämme? Haluaisitko olla mukana hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt myynnin pooliimme osaajia – voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi myynnin ammattilainen, tärkeintä on, että olet valmis lähtemään kanssamme yhteiselle matkalle kohti uusia mahdollisuuksia!

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen prosessit ovat nopeampia, seuraava vaihe on asiakkaan luona pidettävä haastattelu.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi

Voit lähettää hakemuksesi meille vain kotisivujemme kautta. Jätä siis hakemuksesi CV:n kera ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin Rekrytoija HR-Konsultti Heta Rohkimainen, +358 40 630 8101, heta.rohkimainen@workpower.fi