(Poistunut julkaisusta)

Myynnin pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Myyntipäällikkö, Tuoteryhmäpäällikkö, Account Manager, Tekninen myyjä, Ratkaisumyyjä, Asiakkuuspäällikkö, Aluemyyntipäällikkö, Myynti-insinööri? Kiinnostaisiko sinua erilaiset myynnin tehtävät asiakasyrityksissämme? Haluaisitko olla mukana hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt myynnin pooliimme osaajia – voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi myynnin ammattilainen, tärkeintä on, että olet valmis lähtemään kanssamme yhteiselle matkalle kohti uusia mahdollisuuksia!

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen prosessit ovat nopeampia, seuraava vaihe on asiakkaan luona pidettävä haastattelu.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi

Voit lähettää hakemuksesi meille vain kotisivujemme kautta. Jätä siis hakemuksesi CV:n kera ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi