(Poistunut julkaisusta)

Myynnin osaaja (Pääkaupunkiseutu)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Oletko kiinnostunut uusista haasteista ja haluat kasvaa huippuosaajaksi teräs- ja rakennustuotteiden parissa? Jos vastasit myöntävästi, saatat hyvinkin olla hakemamme henkilö!


Haemme nyt asiakkaallemme osaajaa MYYNTI - ja MARKKINOINTITIIMIIN Nurmijärvelle. Työ on jossain määrin liikkuvaista, joten oman auton käyttö on välttämätön.
 
Pidät ratkaisukeskeisestä asiakastyöstä ja sinulla on aitoa intoa uusia haasteita kohtaan sekä potentiaalia ja halua kasvaa asiakkaamme organisaatiossa myös vaativampiin tehtäviin myynnin ja markkinoinnin parissa.


Tehtäviisi kuuluu:


  • yrityksen lanseeraus uusissa asiakkuuksissa
  • tuotelanseeraus nimettyjen tuotteiden osalta
  • tuotetietouden ylläpito
  • päämiesyhteydet nimetyissä tuotteissa
  • nimettyjen tuotteiden ja raaka-aineiden kulutusarvioiden teko , sekä suorat asiakastoimitukset tehtaalta asiakkaille


Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta uusia tilanteita kohtaan, sekä kaupallista ajattelutapaa. Omaat pitkäjänteisen työtavan ja suhtaudut uuteen uteliaisuudella.  Menestymistä edesauttaa kaupallinen- tai rakennustekninen koulutus, mutta arvostamme  vahvaa motivaatioita ja kykyä oppia uutta. Mikäli sinulla on jo jonkin verran teknisen myynnin kokemusta pääset tavoiteisiin nopeammin.


Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen alalle ja tehtävään. Saat hoidettavaksesi laadukkaita, alansa parhaisiin kuuluvien toimittajien tuotteita.


Sinulla on mahdollisuus organisoida työviikkosi itsenäisesti. Toimintaamme ohjaa luotettavuus, yhteistyökyky sekä vahva Team Spirit!


Olisiko tämä haaste sinua varten?


Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.3.2018. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös ajantasaisen CV:si.


Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa tiedustella Niina Ruuselalta niina.ruusela@personalhuset-sg.com tai puhelimitse 050 562 7308. Varmimmin tavoitat 15.2 klo 11.00- 15.30


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhuset kanssa.


Personalhuset Staffing Group on pohjoismainen henkilöstöalan asiantuntija. Me haluamme olla alamme näkyvin ja innovatiivisin toimija. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti mm. rekrytointipalveluita, henkilöstövuokrausta sekä konsultointia ja muutosvalmennusta. Työnhakijoille tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden päästä uralla eteenpäin ja kehittää itseään. www.personalhuset.fi