(Poistunut julkaisusta)

Myynnin osaaja, kylmä/jäähdytys - Pääkaupunkiseutu
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Hei sinä tavoitehakuinen ja myyntihenkinen kylmä-/jäähdytysalan osaaja - haluatko olla mukana eteenpäin menevässä yrityksessä ja vaikuttaa alan tulevaisuuteen? Tule Pohjoismaiden suurimpaan tekniseen tukkukauppaan töihin! Täällä sinulta eivät lopu mahdollisuudet kehittyä urallasi vieläkin paremmaksi myynnin osaajaksi.

 

Haemme Vantaan toimipisteeseemme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ KYLMÄMYYNTIIN

vastaamaan omien vastuuasiakkuuksien, sekä nimettyjen avainasiakkuuksien myynnistä ja hoidosta.

Tehtävä sopii aktiiviselle, avoimelle ja erilaisten asiakkaiden kanssa viihtyvälle henkilölle. Haluat oppia tuntemaan asiakkaat sekä markkinat ja odotat innolla päästä myymään edistyksellisiä ratkaisuja.

Meillä Ahlsellilla asiakkuuspäällikön rooli on monipuolinen ja itsenäinen teknisen myynnin rooli, joka pitää sisällään niin omien vastuuasiakkuuksien hoidon, kuin avainasiakkuuksien kehittämisen kautta laajan ja haasteellisen tehtäväkentän. Asiakaskuntasi koostuu itsenäisistä alan urakoitsijoista valtakunnallisiin asiakkaisiin. Tavoitteenasi on pitkäjänteisten ja kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen, innovointi ja tietenkin vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen.

Kylmätoimiala muuttuu jatkuvasti ja se tarjoaa uusia ja erilaisia haasteita joka päivä nyt ja tulevaisuudessa. Saat huolellisen perehdytyksen rooliisi ja meillä sinulla on mahdollisuus oppia myymään alan laajimpia kokonaisratkaisuja, sillä talostamme löytyy niin LVI-, sähkö- ja teollisuustoimialan osaajia ja kannustamme kaikkia oppimaan myös muista kuin oman vastuualueensa ratkaisuista. Asiakkuuspäällikkönä olet osa myyntitiimiä ja esimiehesi on LVIK-myyntipäällikkö.

Jos palat halusta myydä ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, hae meille. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta myyntiin, uusia ideoita, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Tehtävän vaatimuksena ovat kylmäprosessin ymmärtäminen, kylmä-/jäähdytysalan tunteminen sekä työkokemusta kylmätoimialan myynnistä ja/tai projektinhallinnasta vähintään 3 vuotta.

Liity kylmäalan kehittäjien tiimiin ja lähetä hakemuksesi kotisivuillamme 17.3.2020 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen LVIK-myyntipäällikkö Toni Huhta. Tavoitat hänet varmasti perjantaina 28.2. klo 14-15 tai perjantaina 13.3. klo 12-13. Hänelle saa soitella myös muina aikoina.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.