(Poistunut julkaisusta)

Myynnin lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Tehtävänkuvaus

Haemme Haaga-Helia ammattikorkeakouluun liiketalouden koulutusyksikköön

myynnin lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu käytännön myyntityöhön ja myynnin johtamiseen liittyvien osa-alueiden opettaminen. Haettavalla opettajalla on vankka kokemus B-to-B myynnistä, myynnin esimiestyöstä ja monikanavaisen myynnin johtamisesta. Arvostamme lisäksi kokemusta palvelumuotoilusta, digimarkkinoinnista sekä verkkokaupasta. Olet myös kokenut tiimi- ja projektitoimija. Opetuksen lisäksi lehtori ohjaa opinnäytetöitä ja osallistuu aihealueen kehittämiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä yrityksille tarjottavaan palveluliiketoimintaan.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvalta alalta, pedagogisen pätevyyden suorittamista ja kykyä opettaa englannin kielellä. Eduksi katsotaan virtuaalisen opetuksen pedagogiikan hallitseminen.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa koulutusohjelmajohtaja Tuula Korhonen, puh. 040 488 7049, pe 16.8. klo 9.30 - 11.00 ja ti 20.8. klo 14 - 15.30.

Hae tehtävää viimeistään 1.9.2019. Liitä hakemukseesi CV.
Haastattelut järjestetään viikolla 38.