(Poistunut julkaisusta)

Myynnin koordinaattori
EKE-Rakennus Oy.

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme EKE-Rakennukselle, Myynnin koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

 

Tehtävästä

Tässä tehtävässä yhdistyvät niin B2C- kuin B2B-myynnin erilaiset kehitys- ja tukitehtävät. Aktiivisen asiakastyön - kuten asiakastilaisuuksien, kohdenäyttöjen ja myyntityön - lisäksi laadit dokumentaatioita mm. tarjouksia ja vuokrasopimuksia sekä päivität markkinointimateriaaleja. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu myös CRM-järjestelmän ja nettisivujen ylläpito ja kehittäminen.  Tarvittaessa vaihdat lennosta hattua myyjästä sijaistamaan markkinointisuunnittelijaa.

  • Liidien seuranta ja käsittely
  • Asiakaskontaktoinnit
  • Myynnin tukeminen ja kehittäminen
  • Tarvittavien tietojen ylläpitäminen järjestelmissä

Tehtävässä raportoit pääasiassa myyntijohtajalle, mutta toimitilakohteiden osalta myös hankekehitysjohtajalle. Toimipisteesi sijaitsee EKE-Yhtiöiden pääkonttorilla Espoossa lähellä Matinkylän metroasemaa.

 

Hakemamme osaajan tuntomerkit

Voit olla uraansa aloittava myyjä, joka haluaa kasvaa ammattilaiseksi. Pääasia on, että sinulla on palo asiakaspalveluun, hyvät neuvottelu- ja tiimityöskentelytaidot ja omaat motivaatiota kehittyä työssäsi. Työskentelytyyliäsi kuvaa parhaiten oma-aloitteinen tekeminen, varma kirjallinen ja suullinen kommunikointi ja kyky viedä asioita itsenäisesti eteenpäin - maaliin saakka.

Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja laadukas asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä päämääriä. Olet valmis joustaviin työaikoihin niin iltaisin kuin viikonloppuisin. Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa näyttöä B2C tai B2B-myynnistä (1–2 vuotta).

 

Odotamme:

Sinulla on ammatti- tai akateeminen korkeakoulututkinto esim. kaupallinen tai muutoin tehtävää tukevaa kokemusta. Arvostamme asuntokaupan peruskoulutusta (Kiat, KED).

Työ on liikkuvaa, joten edellytämme sinulta B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta.

 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa saat hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja kasvamiseen myynnin ammattilaiseksi. Kannustamme jatkuvasti uuden oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi – saat niin vastuuta kuin tukea. Jos nautit asuntomyynnistä, ymmärrät toimitilojen merkityksen ja pidät monipuolisesta työnkuvasta niin rooli on sinulle sopiva.

 

Onko mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Myyntijohtaja Katri Waris, puh. 0400188040 ke 13.1 klo 14.30-16.00, pe 15.1 klo 14.30-16.00 ja ma 18.1 klo 14.30-16.00 

 

Jos olet vakuuttunut, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään pe 29.1.2021 klo 12.00 mennessä lähettämällä hakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n osoitteeseen niina.tamminen@eke.fi. Kerro meille etenkin motivaatiostasi tähän työtehtävään ja ominaisuuksistasi/osaamisestasi minkä vuoksi juuri sinä sopisit ekeläiseksi.

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime tinkaan.