(Poistunut julkaisusta)

Myynnin kehityspäällikkö
POP Pankkikeskus osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

HUIPPUOSAAJA - TULE KEHITTÄMÄÄN KANSSAMME KOTIMAISEN PANKKIRYHMÄN LIIKETOIMINTAA

 

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

Haemme POP Pankkikeskukseen

Myynnin kehityspäällikköä

Suhtaudutko intohimoisesti myyntiin, myynnin kehittämiseen, valmentavaan esimiestyöhön ja muutosjohtamiseen? Onko sinulla selkeä visio myynnin johtamisen menestyskonseptista ja palat innosta päästä näkemään työsi tulokset?

POP Pankki –ryhmä tunnetaan parhaan palvelun pankkina. Haluamme olla asiakkaallemme asiointikanavasta riippumatta henkilökohtaisesti läsnä. Meille myyntityö merkitsee vastuullisuutta; sitä että pidämme asiakkaistamme huolta aktiivisella otteella, mahdollistamme heidän unelmiaan ja varmistamme, että heidän taloutensa kestävät myös elämän yllättävissä käänteissä.

Myynnin kehityspäällikkönä olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien myyntiä ja myynnin johtamista. Vastaat myynnin johtamismallin ryhmätasoisesta kehittämisestä, muutoksen jalkauttamisesta ja sen seurannasta. Otat vahvaa roolia sekä toimihenkilöiden että myynnin esimiesten käytännön kouluttamiseen. Toimit pankkien myynnin johtamisen yhteyshenkilönä ja tuet pankkien ylintä johtoa muutoksen läpiviemisessä.

Työ sisältää matkustamista kotimaassa ja esiintymistä mm. koulutustilaisuuksissa etänä sekä livenä. Toimit osana kanavat- ja palvelut -tiimiä. Tukenasi ovat myös sekä koko POP Pankkikeskuksen henkilökunta, että konttoreissamme toimivat rautaiset pankkiliiketoiminnan asiantuntijat.

 

Odotamme sinulta

Vuosien kokemusta pankkiliiketoiminnasta, myynnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Sinulla on vahvaa näkemystä pankkialan kehityksestä. Ymmärrät asiakaskäyttäytymisen muutosta ja näet digitaaliset kanavat merkittävänä myyntikanavana ja myyntityön painopisteenä. Sinulla on kykyä luotsata pankkiryhmää kohti monikanavaista myyntiorganisaatiota, asiakaskokemuksesta tinkimättä.

Ymmärrät pankkien liiketoimintalogiikkaa ja hahmotat hyvin sekä asiakkaan että pankin arvon muodostumista. Olet ratkaisukeskeinen ja pystyt analysoimaan erilaisten toimenpiteiden vaikuttavuutta. Sinulla on luvut hallussa ja tiedät, minkälaista raportointia organisaation eri tasot tarvitsevat kehittääkseen omaa toimintaansa. Pystyt määrittelemään ja kehittämään myynnin tunnuslukujen analysointia ja esittämistä yhdessä analytiikkatiimin kanssa.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uusia toimintatapoja vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on su 30.8.2020 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot Milla Luoma, tiimipäällikkö, kanavat ja palvelut p. 040 567 3038 milla.luoma@poppankki.fi.