(Poistunut julkaisusta)

Myynnin Kehityspäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin yli 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Valikoimissamme on yli 25 000 tuotetta: tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimo- ja alkoholijuomia sekä non-food -tuotteita. Palvelemme koko maan kattavan 24 Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Myynti- ja asiakaspalvelumme on räätälöity asiakasryhmittäin, millä varmistamme, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.

 


Oletko valmis käärimään hihat ja ottamaan kokonaisvaltaisen vastuun Wihuri Oy Aarnion asiakkaan, Suomen suurimman Convenience Retail- ketjun, R-kioskin yhteistyöstä? Etsimme Sinua

 

Myynnin Kehityspäällikkö!

 

Osaamisesi voi olla karttunut erilaisistakin ympäristöistä, mutta tunnet hyvin päivittäistavarakaupan rakenteet sekä tilaus-toimitusketjumaailman. Halusi kehittyä ja kehittää toimintatapoja ovat osa dna:tasi. Osaat hahmottaa yhteistyön eri osapuolten, yrittäjien intressit sekä pitää kokonaisuuden hyppysissäsi. Hyvä tilannetajusi ja joustavuutesi ovat valttikorttejasi päivittäisessä tekemisessä.

 

Mitä pääset tekemään?
Myynnin kehityspäällikkönä toimit operatiivisena vastuuhenkilönä R-kioskin ja Wihurin logistisessa kumppanuusmallissa ja kehität R-kioski-yhteistyötä ja toimintatapoja yhteistyössä R-kioskin sekä sisäisen tiimin kanssa. Vastuullesi kuuluvat yhteistyön varmistaminen ja johtaminen, myynnin kasvattaminen sekä kannattavuuden kriittinen seuranta. Lisäksi kehität myyntiprosessia, toimintatapoja ja hallintomallia proaktiivisesti, varmistat saatavuuden R-kioskin osalta, teet ja toteutat vuosisuunnitelmia sekä analysoit asiakasdataa ja seuraat kannattavuutta. Tavoitteena on asiakkaan strategian sekä yhteistyön tilaus- ja toimitusketjun ymmärrys sekä siihen vastaaminen, riskien tunnistaminen ja hallinta.

 

Mitä sinulta odotetaan?
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla käytynä kaupallinen korkeakoulu tai AMK, kokemusta päivittäistavarakaupan parissa toimimisesta mielellään myynnistä tai ostamisesta vähintään 5 vuotta sekä ymmärrys päivittäistavarakaupan tilaus-toimitusketjun lainalaisuuksista. Hinnoittelut, tuloslaskelmat ja kannattavuuden ymmärtäminen ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Kokemus päivittäistavarakaupan tai tukkukaupan valikoimanhallinnasta (CatMan) auttaa sinua menestymään tehtävässä. Lisäksi sinulta löytyy kokemusta pitkäjänteisen kumppanuuden, vaativan asiakassuhteen rakentamisesta ja neuvotteluprosesseista.

 

Wihuri Oy Aarnion tulevana työntekijänä olet näppärä IT-työskentelijä (MS Office, SAP, Qlik&Sense, SAP CRM) ja kommunikoit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen lisäksi myös englanniksi, ruotsin kielen taito on myös etu.

 

Sinulta löytyy Winning Mindset, olet itseohjautuva ja aktiivinen tiimipelaaja. Leadership–taitosi ovat erinomaiset ja osaat johtaa ihmisiä olematta heidän suora esimiehensä. Olet järjestelmällinen ja rationaalinen, sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset. Neuvotteluissa olet vahvoilla, samoin kirjallisissa tehtävissä. Olet rohkea, uskallat ja osaat tehdä päätöksiä.


Mitä sinulle tarjotaan?
Wihuri Oy Aarnio tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan erittäin mittavan strategisen asiakkuuden kehittymiseen ja kehittämiseen jo alusta alkaen. Lisäksi tarjolla on huippuviihtyisä työympäristö työsuhde-etuineen ja innostunut tiimi Vantaan Viinikkalassa.

 

Nyt kun kiinnostuit uudesta haasteesta urallesi, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 28.8.2019 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Wihuri Oy Aarniolta Myyntijohtaja Mikko Poikolainen 19.8. kello 8 – 9 ja 26.8. kello 14 – 15 p. 050 575 5622 sekä lisäksi myös muina aikoina Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.