(Poistunut julkaisusta)

Myynnin kehityspäällikkö, NeoLife International
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Myynnin kehityspäällikkö, NeoLife International

Innostutko ihmisten kanssa työskentelystä? Oletko intohimoisesti auttamassa toisia heidän pyrkiessä menestymään? Jos olet, meillä on sinulle työmahdollisuus myynnin kehittämisen parissa!

NeoLife on antanut ihmisille mahdollisuuden fyysiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin jo vuodesta 1958. NeoLife tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja luontevan liiketoimintamahdollisuuden suoramyynnin alalla yli 50 maassa. Tuoteryhmämme ovat NeoLife-ravintolisät, Nutriance ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä Golden-kodin puhdistustuotteet. Lisätietoja www.neolife.com

Myynnin kehityspäällikkönä keskeisin työtehtäväsi on tavata Suomen NeoLife-jälleenmyyjiä. Työpaikan sijainti sovitaan työhön valittavan henkilön kanssa, mutta työskentely on maantieteellisesti hyvin liikkuvaa ja edellyttää kotimaan matkapäivien lisäksi kuukausittain työpäiviä yhtiön Suomen toimipisteessä Turussa.

NeoLife erottuu monipuolisen ja lämminhenkisen työyhteisön sekä hyvän organisaation tuella, jonka ansioista työntekijät ovat sitoutuneita ja työsuhteet ovat tyypillisesti hyvinkin pitkäaikaisia.

Ihmiset ovat numero yksi toiminnassamme. Toivotammekin tervetulleeksi kannustavan ja innostavan ihmisen, joka selkeästi ja itseään korostamatta keskustelee ja kehittää toimintaa. Myyntiosaaminen on etu, mutta koulutustaustaltasi voit yhtä hyvin olla terveysalan, liikunnan tai urheilun ammattilainen, joka osaa valjastaa osaamisensa henkilökohtaisen myyntityön valmentavaan kehittämiseen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa ja olet ajan tasalla yleisimpien MS Office -ohjelmien käyttäjänä. Liikkuvassa tehtävässä B-ajokortti on välttämätön.

Myynnin kehityspäällikkönä kehität liiketoimintaamme Suomen markkinoilla työskentelemällä kaikkien NeoLife-jälleenmyyjien kanssa. Tuet heitä saavuttamaan tavoitteensa valmennuksellisella ja kannustavalla lähestymistavalla motivoinnin ja kouluttamisen keinoin.

Tärkeimmät tehtävät ovat henkilökohtaiset tapaamiset jälleenmyyjien kanssa. Tapaamiset toteutuvat mm. paikallisissa NeoLife-tapahtumissa ja -kokouksissa, joita myös suunnittelet ja organisoit. Osallistut itse aktiivisesti koulutuksiin ja mielellään myös itse koulutat jälleenmyyjiä tilaisuuksissa. Raportoit ja kommunikoit toteutuneista myyntiaktiviteeteista ja tuet johtavia jälleenmyyjiä heidän liiketoiminnan kehittämisessä.

Tärkeintä on henkilökohtaiset ominaisuutesi ja persoonallisuutesi. Suoraselkäisyys ja empatia ovat sitä ihmisläheisyyttä, mitä työkavereissamme arvostamme. Olet luontaisesti motivoitunut ja saat asioita tapahtumaan. Innostut tavoitteista, joiden saavuttamisesta palkitaan. Nautit liikkuvasta työstä ja löydät vaikuttavia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Nöyrällä karismallasi luot tiimihenkeä ja edistät erinomaista yhteistyötä. Työskentely kanssasi saa ihmiset voimaantumaan ja vuorovaikutustaitosi sekä osaamisesi herättävät luottamusta.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Adeccon kanssa. Jos tämä on sinua puhutteleva työtehtävä, lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2019 adecco.fi -sivuston kautta. Hakemuksia käsitellään ja hyvien hakijoiden kanssa edetään jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Adecco-konsultti Tatu Savolainen 358 50 555 5210.