Myynnin kehittämispäällikkö KPK Yhtiöt Oyj
KPK Yhtiöt Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
KPK Yhtiöt Oyj
Tule töihin kehittyvään monialaiseen konserniin ja alueensa monipuoli- simpaan mediataloon. Työllistämme vakituisesti noin 240 henkilöä, liike- vaihtomme on noin 30 M€.
Toimenkuva
Meillä on tarjolla mielenkiintoinen uusi tehtävä, jossa pääset kehittämään näköalapaikalta alueemme sykkivää yrityselämää. Etsimme joukkoomme

MYYNNIN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme laaja-alaisen tehtäväkentän KPK konsernin B2B-myynnin kehittämisessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-alueidemme; median, tapahtumien, painon ja jakelun, mainonnan sekä digitaalisten palvelujen parissa. Varmistat, että asiakkaat saavat juuri tarvitsemaansa palvelua laajasta palveluvalikoimastamme.

Muodostat asiakkaiden tarpeita vastaavia tarjoamia, teet tarjouksia ja pidät yhteyttä nimettyihin asiakkaisiin. Haet myös aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia, kehität myyntiprosesseja ja toteutat B2B-markkinointia. Varmistat myös, että asiakaskokemuksen mittaamiseen on tarvittavat työkalut.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kehitysmyönteisyyttä, hyviä työsuhdetaitoja ja innostusta myyntityön kehittämiseen. Esimiehenäsi toimii konsernin toimitusjohtaja.
Muut tiedot
Tarjoamme vakavaraisen konsernin monipuoliset henkilöstöedut. Tukikohtamme on Kokkolassa, mutta toiminta-alueenamme on koko Suomi.
Lisätietoja tehtävästä antaa 12.7. saakka toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa, p. 050 593 4373, vesa.pihlajamaa@kpk.fi. Jätä hakemuksesi 31.7.2019 mennessä osoitteessa www.kpk.fi/tyopaikat.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Jarno Juola, jarno.juola@vmp.fi, 040 3075231
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278020
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jarno Juola (jarno.juola (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 3075231
  • Sijainti: Kokkola