Myynnin ja vastaanoton tehtävät 2020
PowerPark

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Missä voit ajaa kartingia MM-tasoisella ulkoradalla, kieppua toinen toistaan hurjemmissa huvipuistolaittessa, shoppailla kauppakadulla, maistella suolaisia ja makeita herkkuja, katsella 5D-elokuvia, seikkailla Röllin kotikonnuilla ja lopulta kömpiä nukkumaan vaikka oikeaan puumajaan tai villin lännen vankkuriin? No PowerParkissa tietenkin!!!

Lakeuksien monipuolisin matkailukeskittymä etsii vastaanottovirkailijoita ja myyntisihteereitä kaudelle 2020.

Työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä, positiivista ja asiakaspalveluhenkistä otetta työn tekemiseen, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä tilannetajua, taitoa toimia myös kiireen keskellä sekä kykyä ja halua omaksua nopeasti uusia taitoja. Hyvä kielitaito ja Hotellinx Cloud ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan matkailun maailmaan. Työssäsi kohtaat päivittäin uusia ihmisiä kansainvälisestikin arvostetussa matkailukohteessa. Saat uusia ystäviä ja arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Pääset myös nauttimaan monista hyvistä henkilökuntaeduista, joiden verkosto käsittää myös muita Suomen huvi- ja teemapuistoja. PowerParkissa järjestetään kesän aikana monia erilaisia tapahtumia ja työssäsi pääset toteuttamaan myös niitä. Näin vaihtelevaa ja monipuolista työympäristöä et löydä muualta!

Haemme työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:


  • Myyntisihteereitä myyntipalveluun
  • Vastaanottovirkailijoita hotelliin ja infoon


Tutustu tarkemmin työnkuvauksiin ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa  www.powerpark.fi/info/rekrytointi. Valmistaudu elämäsi vauhdikkaimpaan kesään! Haku päättyy 29.2.2020, mutta paikat täytetään heti sopivien hakijoidan löydyttyä. 


Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön jokaiselle yli 400 kesätyöntekijällemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot