(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja tuotannonsuunnittelun Data Support kevääksi ja kesäksi - Pilkington Automotive Finland Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.


Haemme Tampereen tehtaalle määräaikaiseen työsuhteeseen / kesätyöhön ( – 31.8.2019 asti)

MYYNNIN JA TUOTANNONSUUNNITTELUN DATA SUPPORT -HENKILÖÄ

Työskentelet myynnin ja tuotannonsuunnittelun rajapinnassa asiakasdataa käsitellen ja
taaten oikea-aikaiset asiakastoimitukset.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• hyviä Excel- ja tietojenkäsittelytaitoja
• joustavuutta ja asiakaspalvelutaitoja
• paineensietokykyä
• kykyä muodostaa ison datan pohjalta kokonaiskäsitys tilanteesta ja toimia sen
mukaisesti
• hyvää englanninkielen taito – muu kielitaito katsotaan eduksi
• SAP-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 24.3.2019 mennessä.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta rekrytointipäällikkö Terhi Walleniukselta, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 114 milj. € ja henkilökunnan määrä on 571.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on maailmanlaajuisesti 27 000 työntekijää, tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. www.nsg.com