(Poistunut julkaisusta)

Myynnin- ja markkinoinnin työntekijä, Aurubis Finland Oy
Aurubis Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 700 työntekijää 20 eri maassa ja 3 eri maanosassa. Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 250 henkilöä. Lue lisää: finland.aurubis.com.

Aurubis Finland Oy:n kesähaku 2020 myynnin ja markkinoinnin työtehtäviin!

Nähdäänkö kesällä?

Aurubis Finland Oy:ssä voit olla rakentamassa sekä omaa että kansainvälisen yhtiön tulevaisuutta. Tuotannon, kunnossapidon, laadun, IT:n, talouden sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä vaikutat osaltasi sekä tuotteen että toiminnan laatuun yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Työturvallisuus, ympäristö- ja laatuasiat ovat mukana kaikessa toiminnassamme. Edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää.

Myynti ja markkinointi
Myynnissä ja markkinoinnissa olet osa myyntitiimiä ja tutustut toimintaan lähetyksen ja laskutuksen parissa tai asiakaspalvelussa. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja hyvä kielitaito on perusedellytys myynnin tehtävissä.

Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa kuinka pitkällä opiskelusi ovat ja mahdollinen aiempi kokemus työtehtävistä yhtiömme tuotantoyksiköissä tai muissa toiminnoissa.
Yli 90 % vuoden 2019 kesätyöntekijöistämme suosittelee kesätyöpaikkaa Aurubis Finland Oy:ssä!

Kommentteja vuoden 2019 kesätyöntekijöiltämme:

”Työilmapiiri on loistava. Työkaverit otti "kesähessun" loistavasti vastaan ja antoi hyviä vinkkejä, miten työt saadaan sujumaan mahdollisimmat sujuvasti.”

”Pääsin tekemään ja oppimaan käytännössä oman alan töitä.”

”Aurubiksella oli mukava työskennellä ja aion ehdottomasti hakea paikkaa myös ensi kesänä!”

Kesähaku avautuu 16.12.2019 ja sulkeutuu 23.02.2020!