Myynnin ja markkinoinnin trainee
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme myynnin ja markkinoinnin Traineeta palkalliseen harjoitteluun pääkaupunkiseudulle myynnin ja markkinoinnin tiimiin!

Jos olet kiinnostunut markkinoinnista ja myynnistä, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi tulemaan. CERTEGOssa pääset työskentelemään monipuolisesti markkinoinnin ja myynnin tukitehtävissä kasvavassa yrityksessä. Pääset osallistumaan mm. CRM- ja ERP-projektihankkeisiin, markkinoinnin automaatioprojektiin, tapahtumatuotantoon sekä markkinoinnin sisällöntuotantoon. Halutessasi voit myös tehdä opinnäytetyön meille!

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

 • aitoa kiinnostusta markkinointiin ja myyntiin sekä näiden kehittämiseen
 • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
 • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
 • proaktiivisen ja reippaan työotteen
 • soveltuvan koulutustaustan (esim. kaupallinen)

Haemme innostunutta, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa tulevaisuuden markkinoinnin superstaraa osaksi tiimiämme!

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Hämäläinen, markkinointipäällikkö, puh. 044 289 9582 /
marja.hamalainen@certego.fi.

Tehtävä on määräaikainen ja harjoitteluaika on neuvoteltavissa (n. 3-6kk). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera otsikolla ”myynnin ja markkinoinnin trainee” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 31.12.2019 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1318245
 • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Sijainti: Espoo
 • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Hämäläinen, markkinointipäällikkö, puh. 044 289 9582 / marja.hamalainen@certego.fi.