(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin osaaja
Repolar Pharmaceuticals Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Repolar Pharmaceuticals hakee myynnin ja markkinoinnin osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Repolar Pharmaceuticals on innovatiivinen suomalainen yritys joka valmistaa, myy ja markkinoi tuotteita eläinten ja ihmisten hyvinvointiin. Kaikki tuotteet perustuvat patentoidulla menetelmällä kuusen pihkasta saataviin vaikuttaviin ainesosiin. Myydyin tuotteemme on kroonisten ja akuuttien haavojen sekä palovammojen hoitamiseen tarkoitettu Abilar-pihkasalva. Abilar ja muut tuotteemme ovat myynnissä lähes kaikissa Suomen apteekeissa. Lisätietoa osoitteessa www.repolar.fi.

Tavoitteenamme on edelleen kasvattaa tuotteidemme myyntiä sekä Suomessa että ulkomailla. Haemme joukkoomme myynnin ja markkinoinnin osaajaa, jonka tehtäviin kuuluu sekä myynti- että markkinointitoimenpiteet myynnin kasvattamiseksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Keskeisinä asiakas-segmentteinä ovat kuluttaja-asiakkaat apteekkikanavan kautta sekä eläinlääkärit. Työtehtävät tehdään pääosin Espoon toimistoltamme. Lisäksi tehdään tarpeen mukaan myyntikäyntejä eläinlääkäriasemille ja muihin asiakkaisiin.

Etsimämme henkilö

  • on ulospäin suuntautunut ja soveltuva sekä B2B että B2C myynti- ja markkinointitehtäviin.
  • on neuvottelutaitoinen, oma-aloitteinen ja kykenee itsenäiseen tavoitteelliseen työskentelyyn.
  • osaa vaikuttaa sidosryhmiin ja kohderyhmiin sosiaalisen median kautta.
  • osaa hyvin suomea ja englantia sekä hallitsee arkikäytössä ruotsin ja/tai norjan kielen
  • omistaa B ajokortin

Toimistomme sijaitsee Espoon Suomenojalla. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Paavo Heikkinen numerossa 050-4292611.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen sekä CV tulee lähettää osoitteeseen paavo.heikkinen@repolar.com 6.10.2020 mennessä.