(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin osaaja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Asiakkaamme etsii vahvistusta myyntitiiminsä tukemaan yrityksen kasvua Ruotsiin. Et pelkää tarttua toimeen ja haluat olla mukana yrityksen kasvutarinassa. Olet sosiaalinen persoona, joka kykenee työskentelemään sujuvasti niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin. Emme edellytä aikaisempaa koulutusta myynnistä tai markkinoinnista, vaan persoona ratkaisee. Lue lisää alta ja laita hakemus jo tänään!
KUVAUS
Tiimisi tavoitteena on yrityksen myynnin kasvattaminen Ruotsissa. Työtehtäviisi kuuluu aluksi muuan muassa tapaamisten buukkaaminen ja osaamisesi kasvaessa, saat lisää vastuuta myyntiprosessissa. Et pelästy vastuullisista tehtävistä ja kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja työkavereidesi kanssa.

Tarjoamme


* Paikan kasvavassa yrityksessä ainutlaatuisella green tech -alalla
* Mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä uusiin rooleihin
* Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä etätyötä
* Kattavan perehdytyksen kaikkiin yrityksen prosesseihin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tapaamisten sopiminen myyjille ja asiakastapaamisiin osallistuminen. Kokemuksesi karttuessa työtehtäväsi tulevat laajentumaan myös muihin, myyntiä tukeviin tehtäviin sekä myynnin tehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:

Sujuva ruotsin ja englannin kielen taito

Omatoiminen ja sosiaalinen persoona

Kiinnostus green tech -alaa kohtaan


Kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eco Scandic Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eco Scandic Oy on on nuori, omarahoitteinen cleantech-alan yritys Helsingistä. Vuonna 2018 aloimme laajentua Suomesta myös muihin pohjoismaihin, joten tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme. Yrityksemme talteenottaa ja kierrättää uudenveroiseksi teollisuuskemikaaleja, lähinnä kylmäaineita