(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin osaaja
Euro-Tyres Finland Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN OSAAJA

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta myynnin, markkinoinnin ja sosiaalisen median käytöstä sekä valmiutta toimia tehtävässä itsenäisesti. Myynti- ja ostoreskontran perusosaaminen katsotaan eduksi. Otat mielelläsi vastuuta ja selvität haastaviakin asioita itsenäisesti ja kärsivällisesti. Osallistut puhelimitse myös tilausten vastaanottoon ja toimit myynnin tukena. Kommunikoit sujuvasti tavarantoimittajien sekä asiakkaiden kanssa. Energisellä olemuksellasi saat paljon aikaan ?

Pääset työskentelemään uudessa ja erittäin siistissä toimistossa. Tarjoamme sinulle pienen me-henkisen työyhteisön ja hyvät työkalut työn tekoon. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti, mutta myös tiimityöskentely on arkipäivää. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden tunnetuimpia eri hintaluokan renkaita nopealla aikataululla. Toimintatapamme on asiakasläheistä ja haluamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Hyvä kokemus myynnistä ja markkinoinnista
  • Hyvä sosiaalisen median ymmärrys, osaaminen ja aktivisuus
  • Hyvä Excel osaaminen ja käyttötaito
  • Kokemusta sähköisen taloushallinnon sovelluksista
  • Perusymmärrys myynti- ja ostoreskontran käytöstä sekä kirjanpidosta
  • Vastuullinen, tarkka sekä pitkäjänteinen työskentelytapa
  • Hyvät kommunikointitaidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on tuntemusta logistiikasta ja laajempaa kokemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Excelin käyttö on sinulle erittäin tuttua ja vaivatonta.

Mikäli innostuit tehtävästä varaa kalenteristasi 7. tai 8. helmikuuta 2019 mahdollista haastattelua varten, joka pidetään toimistollamme Leppäkoskella.

Hae tehtävään jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 21.1.2019 mennessä osoitteessa https://sam-int.com/fi/avoimet-tehtaevaet/position/?p=34243