(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin harjoittelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018
Esperi tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille ja vammaisille sekä lasten ja perheiden tarpeisiin. Teemme yhteistyötä 200 kunnan kanssa ja meillä on yli 6 000 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 5500 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 213 miljoonaa euroa.

Etsitkö kiinnostavaa harjoittelupaikkaa markkinoinnin parista? Omaatko huolellisen työotteen ja olet innokas oppimaan uutta? Mekin etsimme sinua! Haemme nyt työharjoittelijaa markkinointitiimiimme Helsinkiin Tilkkaan. Harjoittelun kesto määrittyy opintojesi ja toiveidesi perusteella (vähintään kaksi kuukautta). Harjoittelu alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on palkaton harjoittelu.

Työtehtäviisi kuuluu avustavat myynnin ja markkinoinnin tehtävät, jotka tarkentuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Pääset tekemään ainakin seuraavia:

• Esitteiden teko ja muun markkinointimateriaalin valmistus ja suunnittelu
• Markkinointimateriaalin päivittäminen
• Nettisivujen päivittäminen ja sisällöntuotanto
• Asiakastietojen kirjaus ja markkinointilistojen teko
• Postitukset
• Tapahtumissa avustaminen

Haemme sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka ei pelkää haasteita. Vaatimuksena tehtävään on erinomainen suomen kielen kirjallinen hallinta. Kiinnostus asumispalveluita kohtaan katsotaan eduksi.

Saat arvokasta työkokemusta ja pääset tutustumaan monipuolisesti suuren yrityksen markkinointimaailmaan. Tukenasi on osaava ammattilaisten joukko, jolta saat tarvitsemasi koulutuksen, avun sekä opastuksen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä. Tule sinäkin meille! Lue lisää Esperistä: www.esperi.fi


Mikäli sinulla on kysyttävää harjoittelusta niin olethan yhteydessä Jasmin Ellikiin. Jasmin antaa lisätietoja 6.8. lähtien: jasmin.ellik@esperi.fi tai puh. 050 567 8834.


Jätäthän hakemuksesi osoitteessa: https://rekry.esperi.fi/rekry_home/homepage.aspx


Hakuaika päättyy 31.8.2018.