(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin harjoittelija
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Tule kasvavaan yritykseemme markkinoimaan korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa! Omasta kodista muuttaminen on iso päätös, joten tehdään siitä yhdessä helpompaa.

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi sekä Raumalla ja Lappeenrannassa. Uusia Saga- taloja valmistuu Seinäjoelle keväällä 2018 ja Vantaalle keväällä 2019. Sagoja on myös suunnitteilla muun muassa Ouluun ja Mikkeliin. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Lisäksi talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto löytyy myös taloista. Saga-taloissa järjestetään aktiivista harrastus-ja kulttuuritoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haemme MYYNNIN JA MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA Saga Care Finland Oy:n myynnin tiimiin. Harjoittelupaikka sopii hyvin jo valmistuneelle tai juuri valmistumassa olevalle myyntihenkiselle huipputyöntekijälle. Toimitilana toimii suurimmaksi osaksi Saga Munkkiniemi Helsingissä, mutta mukavaa vaihtelua arkeen tuo matkustaminen uusiin kohdekaupunkeihin. Toivomme kokopäiväistä työntekijää, mutta voimme myös keskustella osa-aikaisesta. Harjoittelun kesto on 4-6 kuukautta ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Tavoitteenamme on palkata onnistuneen yhteistyön jatkeena vakinaiseen työsuhteeseen myynnin ja markkinoinnin tehtäviin.

Myynnin ja markkinoinnin harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat avustavat myynnin ja markkinoinnin tehtävät, kuten:

• Asiakaspalvelu, neuvonta ja kontaktointi
• Avustaminen asiakastapaamisissa ulkopaikkakunnilla
• Tilaisuuksien järjestäminen sekä esiintyminen erilaisissa myyntitilaisuuksissa
• Markkinointimateriaalin, kuten esitteiden ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus
• Mainosmateriaalin ja ilmoitusten tilaaminen
• Asiakastietojen kirjaus ja markkinointilistojen teko
• Postitukset
• Videot, kuvaukset ja niissä avustaminen
• Muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät

Työtehtävät tarkentuvat harjoittelijan työkokemuksen, kiinnostuksen sekä työnantajan tarpeiden mukaan.

Toivomme, että suuntautumisesi opinnoissa olisi myynnin ja/tai markkinoinnin parissa. Haemme sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka ei pelkää haasteita. Kiinnostusta ikäihmisten palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualaan ja innokasta suhtautumista uusiin asioihin katsotaan eduksi. Tervetuloa iloiseen ja kasvavaan joukkoomme!

Hakemus, CV, palkkatoive ja tarvittaessa lisätiedot:
Laura Isohanni
laura.isohanni@sagacare.fi

Puh. 050-4134223

Hakuaika päättyy 18.2.2018.