(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin assistentti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Tule nopeasti kasvavaan yritykseemme markkinoimaan korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa! Omasta kodista muuttaminen on iso päätös, joten tehdään siitä yhdessä helpompaa.

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi sekä Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella. Uusi Saga-talo valmistuu Vantaalle keväällä 2019 sekä Lahteen ja Mikkeliin vuonna 2020. Saga-palvelutaloja on lisäksi suunnitelleilla useampaan eri kaupunkiin. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Lisäksi talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto löytyy myös taloista. Saga-taloissa järjestetään aktiivista harrastus-ja kulttuuritoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haemme MYYNNIN JA MARKKINOINNIN ASSISTENTTIA Saga Care Finland Oy:n myynnin tiimiin. Tehtävä sopii hyvin jo valmistuneelle tai juuri valmistumassa olevalle myyntihenkiselle huipputyöntekijälle. Toimitilana toimii suurimmaksi osaksi upea Saga Munkkiniemi Helsingissä sekä uusi Saga Tammilinna Vantaalla, mutta mukavaa vaihtelua arkeen tuo matkustaminen uusiin kohdekaupunkeihin. Haemme kokopäiväistä työntekijää vakinaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa helmikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Myynnin ja markkinoinnin assistentin työtehtäviin kuuluvat myynnin ja markkinoinnin tehtävät, kuten:
• Asiakaspalvelu, neuvonta ja kontaktointi
• Avustaminen asiakastapaamisissa koko Suomessa
• Myyntitilaisuuksien järjestäminen
• Markkinointimateriaalin, kuten esitteiden ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus
• Mainosmateriaalin ja ilmoitusten tilaaminen
• CRM- järjestelmän käyttö, kuten asiakastietojen kirjaaminen ja markkinointilistojen teko
• Postitukset
• Videot, kuvaukset ja niissä avustaminen
• Sosiaalisen median ja kotisivujen sisältöjen päivittäminen
• Muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät
Työtehtävät tarkentuvat työkokemuksen, kiinnostuksen sekä työnantajan tarpeiden mukaan.

Toivomme, että suuntautumisesi opinnoissa olisi myynnin ja/tai markkinoinnin parissa. Haemme sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta henkilöä, joka ei pelkää haasteita. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tärkein edellytys on kiinnostus ikäihmisten palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualaan ja innokas suhtautuminen uusiin asioihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen, innostavan tiimin sekä loistavan mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen. Iso etu on myös uralla etenemisen mahdollisuudet koko konsernin sisällä. Tervetuloa iloiseen ja kasvavaan joukkoomme!

Hakemus, CV, palkkatoive ja lisätiedot tehtävästä:
Laura Isohanni, laura.isohanni@sagacare.fi, puh. 050-4134223.

Hakuaika päättyy 31.12.2018.