(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Asiakasyrityksemme on Tampereella rakennusalan perustajaurakoitsija, joka hankkii tontin sekä suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse.  

Haemme asiakkaallemme MYYNNIN JA MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA UUDISRAKENTAMISEEN, jolla on valmiudet haastaa itsensä sekä vahva halu kehittyä. 

Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia. Tulet mm. osallistumaan tulevien kohteiden suunnitteluun, tekemään tiivistä yhteistyötä hankekehityksen kanssa sekä vastaamaan omien kohteidesti myynnistä. Lisäksi kohteiden hinnoittelu, myyntimateriaalin rakentaminen ja markkinadatan analysointi ovat tärkeässä osassa työtäsi. 

Persoonasi ja kykysi oppia uutta sekä tiimityöskentelytaidot ovat aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kauppatieteistä tai tuotantotaloudesta, mutta kumpikaan ei ole välttämätön.

Työ on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit, soita Pia Konttila puh. 040 187 3260 tai jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteessa rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.