(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja markkinoinnin analyytikko (Digital Analyst)
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme Bernerin markkinointitiimiin näkemyksellistä, innostunutta ja aktiivista

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN ANALYYTIKKOA (Digital Analyst)

tuottamaan laadukasta tietoa myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Rakastat dataa ja analyytikkona osaat hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olet aktiivisesti mukana verkkomyynti-/digimarkkinointistrategian suunnittelussa ja otat kaikki irti monikanavaisuudesta ja digitalisuudesta. Pystyt tuottamaan laadukasta analytiikkaa kanavasta kuin kanavasta (verkkokaupat, brändisivustot, sosiaalinen media, CRM, toiminnanohjaus yms.) ja huolehtimaan tiedon oikeellisuudesta sekä mittareiden toimivuudesta.

Jalostat olemassa olevaa sisäistä dataa sekä kumppaneiden tarjoamaa asiakasdataa ja luot uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Konsultoit markkinointi- ja myyntitiimejä entistä tuloksellisempien digiratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöä vastaavanlaisista tehtävistä. Olet asenteeltasi positiivinen ja aikaansaava. Arvostamme suunnitelmallista, täsmällistä ja asiat loppuun saattavaa työskentelyotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä tahtoa kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän, jonka myötä pääset tutustumaan useampaan toimialaan ja pystyt aktiivisesti kehittymään ja kehittämään dynaamisessa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassa. Bernerin työntekijänä saat hyvät henkilöstöedut ja voit vaikuttaa oman työsi sisältöön ja sen kehittämiseen. Tukenasi työskentelee dynaaminen markkinointitiimimme yhdessä koko muun osaavan organisaatiomme kanssa. Raportoit tehtävässäsi markkinointijohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Bernerin Digital Development Manager Andrei Legeza, puh. 044 258 2174, parhaiten tavoitettavissa 30.10. klo 14-15 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, puh. 0400 426127, parhaiten tavoitettavissa 26.10. klo 10.00 – 11.30 sekä 2.11. klo 8.00 – 9.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 11.11.2018 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.