(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja hankinnan assistentti Asfalttiliiketoimintaan
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista, järjestelmällistä henkilöä tukemaan myynnin ja hankinnan tiimejä sekä toimimaan johdon assistenttina. Varmistat omalta osaltasi arkemme sujumista ja tavoitteidemme toteutumista. Rooli on organisaatiossamme uusi ja sopivalla henkilöllä on mahdollisuus laajentaa tehtävänkuvaa toivomaansa suuntaan kokemuksen karttuessa.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm:

  • Asiakashallintajärjestelmän pääkäyttäjyys ja kehittäminen Pohjoismaisella tasolla
  • Markkinaseuranta ja markkinaseurannan kehittäminen
  • Hankintajärjestelmän kehittäminen ja ylläpito
  • Myynti- ja hankintatiimien vaihtelevat, avustavat tehtävät
  • Maajohdon tukeminen hallinnollisissa tehtävissä, avustaminen operatiivisten projektien seurannassa ja vastaaminen satunnaisista tapahtumajärjestelyistä.

Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen henkilö, joka osaa priorisoida työtään ja toimii tehokkaasti niin itsenäisesti kuin yhteistyössä toisten kanssa. Tartut toimeen positiivisella can do -asenteella ja sukkuloit taitavasti eri tehtävien ja esimiesten välillä. Langat pysyvät käsissäsi myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin taitoa, lisäksi arvostamme aitoa halua oppia uutta sekä käytännönläheistä, vastuullista ja tavoitteellista työotetta. Soveltuvan tutkinnon (esim. tradenomi, HSO) lisäksi sinulta löytyy vahvat IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä nopeasti.

NCC:llä pidämme huolta henkilöstön viihtyvyydestä ja kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden ja uramahdollisuudet. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkosto, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa. Tutustu NCC:hen työnantajana ja lue meistä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juuso Lukkarinen puh. 050 316 0738 tai hankintapäällikkö Mika Kivimäki puh. 043 826 6951.

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, hae heti! Hakuaika päättyy 19.1.2020. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.