(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen vakituiseen työsuhteeseen
Kalajoen Puutuote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Kalajoen Puutuote Oy
Kalajoen Puutuote on vuonna 1996 perustettu täyden palvelun puu- ja rakennustarvikeliike. Vahvan puuosaamisen lisäksi yrityksen tuotevalikoimasta löytyy rakennus- ja sisustustarvikkeet sekä maalit niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Vakavaraisen, kasvavan ja kehittyvän yrityksen menestyminen perustuu hyvään henkilökohtaiseen palveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin. Katso lisää: www.kalajoenpuutuote.fi
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksemme Kalajoen Puutuote Oy:n puolesta
Myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen
Kalajoen myymälään
Odotamme sinulta
Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus ja olet jo hankkinut kokemusta myyntitehtävistä puutavara- ja/ tai rautakaupan alalta. Tunnet aitoa kiinnostusta rakentamisen/ sisustamisen puolen tuotteisiin ja ratkaisuihin. Sisälläsi palaa halu tehdä hyvää kauppaa ja vielä parempaa asiakaspalvelua. Trukinajotaito ja kokemus katsotaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä toimintaa tärkeänä lenkkinä yrityksen erittäin ammattitaitoista tiimiä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan työkentän, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen. Oikealla henkilöllä on mahdollisuus pitkään ja pysyvään työsuhteeseen.
Muut tiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa VMP-yrittäjä Heikki Laitala 040 726 3395.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 27.10.2019 mennessä osoitteeseen heikki.laitala@vmp.fi tai hae tehtävää oheisen linkin kautta
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2019 mennessä.