(Poistunut julkaisusta)

Myynnin esimies Sector Alarmille Lahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Etsimme myynnin esimiestä Sector Alarmille Lahteen myynnin ja esimiestyön monipuolisiin tehtäviin. Tässä tehtävässä toimit myyntitiimin esimiehenä, ja pääset kokoamaan itsellesi myyntitiimin. Esimiestyön lisäksi teet myös itse myyntiä sekä vastaat tiimisi koordinoinnista ja perehdyttämisestä. Mikäli sinulla on jo jotakin esimieskokemusta sekä kiinnostusta tai kokemusta myyntityöstä, sekä olet henkilönä itsenäinen ja pitkäjänteinen sekä haluat kehittää tiimiäsi, tulet menestymään tässä tehtävässä! Lue tarkemmin työtehtävästä alta, ja hae tehtävään jo tänään! Aloitamme haastattelujen pitämisen heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista myynnin esimiestä Lahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Sector Alarmille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Myynnin esimiehenä pääset vastuulliseen rooliin, sillä toimit myyntitiimisi ensimmäisenä jäsenenä, ja tulet rakentamaan itsellesi menestyvän myyntitiimin. Toimit tiimisi esimiehenä ja vastaat tiimisi perehdyttämisestä sekä koordinoimisesta. Olet alkuvaiheessa mukana rekrytoinneissa, mutta pääset myös tekemään myyntiä. Pääset kehittämään myyntitiimiäsi ja toimit tukena heille myynnin kehittämisessä.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat tehdä myyntityötä kasvavalla alalla. Myymäsi tuote tuottaa välitöntä hyötyä asiakkaille, joten tekemälläsi työllä on aito merkitys. Pääset myös tekemään esimiestyötä, joten mikäli olet ihmisläheinen henkilö, jolla on myös aitoa myyntinälkää, on tämä tehtävä tarkoitettu sinulle. Sector Alarmilla on loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet, joten urasi Sector Alarmilla voi halukkuutesi mukaan pitää sisällään myöhemmin myös muita tehtäviä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on toiminut aikaisemmin esimiehenä. Sinulla on myös toivon mukaan aikaisempaa myyntikokemusta, tai ainakin valtava palo tehdä myyntiä. Olet henkilönä ulospäinsuuntautunut, itsenäinen sekä koordinointikykyinen. Tulet rakentamaan omaa myyntitiimiäsi, joten sinulla on silmää oikeiden ihmisten löytämiseen. Koordinoit ja tuet omaa tiimiäsi myyntityösi ohella, joten olet tuloksellisen asenteen lisäksi myös innostava sekä motivoiva työkaveri.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa esimieskokemusta
* Kokemusta myyntityöstä tai nälkää oppia myynnin ammattilaiseksi
* Soveltuva koulutus
* Sosiaalinen luonne sekä kyky koordinoida tiimiä
* Nälkää ja motivaatiota kehittyä ja kehittää


Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen työsuhde, toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 1995 - tällä hetkellä toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja ja Ranska. Sector Alarmilla on yli 500 000 asiakasta ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan yrityksen tavoitteena on olla Euroopan johtava turvaratkaisujen toimittaja.