(Poistunut julkaisusta)

Myynnin Controller
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Myynnin Controller Kiinteistöpalvelut toimialalle

 

Etsimme Kiinteistöpalveluiden tiimiimme ratkaisukeskeistä, rohkeaa ja analyyttista Myynnin Controlleria Helsingin Pitäjänmäkeen täydentämään Lassila&Tikanojan Kiinteistöpalvelut toimialan myyntiorganisaatiota.

 

Myynnin Controllerina toimit hinnoittelun, myynnin ratkaisujen, raportoinnin ja talouden haasteiden parissa ja seuraat aktiivisesti markkinan kehitystä. Olet luonteeltasi innokas ja kehittymishaluinen, ja ennustavan analytiikan ja suurien tietomassojen parissa työskentely on sinulle mielekästä. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja asiakkuuksien hoidon parissa, mutta toimit luontevasti myös liiketoiminnan edustajien, toimialan kehitystiimin ja talouden organisaation kanssa. Raportoit Kiinteistöpalvelut toimialan Talousjohtajalle ja olet osa Kiinteistöpalveluiden myynnin organisaation johtoryhmää sekä Kiinteistöpalvelut toimialan talousorganisaatiota.

 

Toimenkuvaasi kuuluu:

- Kiinteistöpalveluiden markkinan aktiivinen seuraaminen ja erilaisten analyysien tuottaminen

- Myynnin hinnoittelumallien ja laskureiden kehittäminen

- Asiakkuus ja segmenttikannattavuuden seuranta ja sen aktiivinen kehittäminen

- Myynnin ajureiden ja syyseuraussuhteiden ymmärtäminen sekä konkreettisten kehitysehdotusten esiintuominen

- Myynnin raportoinnin kehittäminen datalähtöisesti (volyymi/hinta analyysit)

- Myynnin kuukausiraportointi ja tavoitteiden seuraaminen sekä myynnin budjetoinnissa/ ennustamisessa tukeminen

 

Odotamme sinulta:

- Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus (mielellään ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava, esim MBA)

- Käytännön vahva kokemus toimia erilaisissa organisaatioissa erilaisten sidosryhmien välillä

- Proaktiivista lähestymistapaa ja kykyä työskennellä itsenäisesti

- Kokemusta analyytikon tai myynnin controllerin tehtävistä

- Kokemusta ja kiinnostusta järjestelmäkehityksen osalta (BI + ERP).

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän Kiinteistöpalvelut toimialan näköalapaikalla yhdessä alan suurimmista kotimaisista toimijoista. Saat mahdollisuuden olla osana kasvutarinaamme ja pääset kehittämään myynnin controller toimintoa uudelle tasolle. Pääset mukaan mielenkiintoisiin strategisiin hankkeisiin, jotka tarjoavat haasteita ja kehitysmahdollisuuksia. Pääkonttorimme, Tikanpesäksikin kutsuttu, sijaitsee hyvien kulkuyhteysien päässä Helsingin Pitäjänmäessä, ja täällä sinua odottaa loistava ja innostava tiimi!

 

Miltä kuulosti, oletko meidän uusi Myynnin Controller? Aikaa hakea on 1.1.2020 saakka. Toimi silti pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. 

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja saat ke 11.12. klo 14-15 ja to 19.12. klo 12-13 Tanja Tanilta (Kiinteistöpalvelut liiketoiminnan talousjohtaja). p. 050-471 3644.