(Poistunut julkaisusta)

Myynnin controller
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Lahteen

MYYNNIN CONTROLLERIA

äitiysloman sijaisuuteen. Vastaat myynnin raportoinnista ja analytiikasta, teet myyntiennusteita sekä budjetointia. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin johdon ja asiakkuuksien hoidon sekä talouden organisaation kanssa. Lisäksi toimit myynnin ERP -järjestelmän pääkäyttäjänä, vastaat dokumenttien hallinnasta ja projektikuvauksista.

Tehtävässä edellytämme:

  • soveltuvaa yliopistotutkintoa
  • aikaisempaa esimieskokemusta
  • ERP- ja CRM -järjestelmien osaamista, MS PowerBI -kokemus katsotaan eduksi
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä tehdä päätöksiä nopeasti
  • hyvää englannin kielen taitoa, muut kielet ovat eduksi tehtävässä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.