(Poistunut julkaisusta)

Myynnin controller
Terveystalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haen Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

MYYNNIN CONTROLLERIA täydentämään myynnin tuen tiimiämme

 

Mitä etsimme?

Toimit hinnoittelun, myynnin ratkaisujen, raportoinnin ja talouden haasteiden parissa. Etsin innokasta ja kehittymishaluista osaajaa kehittämään myynnin hinnoittelumalleja, raportointia ja analytiikkaa liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin johdon ja asiakkuuksien hoidon sekä talouden organisaation kanssa.

 

Mistä toimenkuvasi koostuu?

Toimenkuvasi muodostuu hinnoittelutyökalujen ja -mallien rakentamisesta sekä hinnoittelun ja tarjouslaskennan käytännön tuesta myynnin johdolle. Pääset kehittämään myynnin analytiikkaa, KPI-mittareita ja raportointia sekä myynnin analytiikkaan liittyviä järjestelmiä. Toimenkuvasi kautta tulet seuraamaan tarkasti toimialan kehitystä sekä tuottamaan markkina- ja kilpailija-analyyseja johdon päätöksenteon tueksi.

Olet kiinnostunut hinnoittelun, analytiikan ja raportoinnin kehittämisestä. Ymmärrät talouden perusteet ja omaksut uudet asiat nopeasti. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja tuloshakuinen. Osaat ajatella asioita uudella tavalla. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vahva kyky ymmärtää hinnoittelua sekä kustannus- ja kannattavuuslaskennan perusteita

 

Mitä tehtävässä vaaditaan?

Sinulla on vähintäänkin alempi korkeakoulututkinto ja ymmärrys talouden perusteista. Arvostamme kokemusta controlling-tyyppisistä tehtävistä sekä hinnoittelumallien ja tarjouslaskelmien tekemisestä. Terveydenhuollon tai muun palvelualan toimiala-asiantuntemus katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoan sinulle monipuolisen ja innostavan työn mukavassa työyhteisössä. Voit aidosti näyttää kykysi sekä hyödyntää ja laajentaa osaamistasi. Tule kehittämään ja kehittymään voimakkaasti kasvavaan yritykseen tulevaisuuden toimialalle!

 

Kysy lisätietoja

Annan mielelläni lisätietoja työn sisällöstä puhelimitse perjantaina 28.9. klo 12–14 ja torstaina 4.10. klo 12–14.

Täytä sähköinen hakemus viimeistään 19.10. www.terveystalo.com/tyopaikat

Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

 

Tervetuloa työkaveriksemme!

Hilkka Jakola

Business Controlling and Sales Support, Corporate Customers

puh.040 500 3033