(Poistunut julkaisusta)

Myynnin Controller, Wihuri Oy Aarnio, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

 

Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Asiakkaitamme palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Uusi logistiikkakeskuksemme on valmistunut Vantaan Viinikkalaan vuonna 2018. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

 

Oletko tuloshakuinen, liiketoimintalähtöinen ja analyyttinen controlling-puolen osaaja ja kehittäjä?

 

Hyvä! Saatat olla etsimämme henkilö Wihuri Oy Aarnion uudeksi Myynnin Controlleriksi.

 

Myynnin Controllerin tehtävässä pääset työskentelemään hinnoittelun, sopimusehtojen hallinnan ja myynnin raportoinnin sekä tunnuslukujen parissa. Olet osana hinnoittelutiimiä kehittämässä myynnin hinnoittelumalleja ja analytiikkaa. Olet avainroolissa varmistamassa tulosten saavuttamisen yhdessä organisaation eri toimintojen kanssa. Lisäksi tulet tekemään laajasti yhteistyötä muiden toimintojen ja konsernin talousorganisaation kanssa.

 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, Ekonomi) ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Laskenta ja talousmatematiikka ovat olleet vahvassa roolissa opinnoissasi. Hallitset laajasti erilaisia raportoinnin järjestelmiä ja sinulla on monipuolinen, syvällinen Excel-osaaminen. Eduksesi on, jos olet työskennellyt SAP -järjestelmien kanssa. Sinulta löytyy vahvaa osaamista laskennan alueelta, tuloslaskelmien rakenteet ja kustannuslaskenta ovat perustaitojasi.

 

Analyyttisena henkilönä osaat luontevasti löytää liiketoiminnan ja kannattavuuden osalta olennaiset tiedot ja syy-yhteydet lukujen takana. Osaat esittää tiedot selkeästi ja ymmärrettävästi. Projektityöskentely on sinulle tuttua ja luontevaa: pystyt tarvittaessa toimimaan päämäärätietoisesti projektipäällikkönä. Kokemus tukkukaupan alalta edesauttaa sinua menestymään tehtävässä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

 

Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, tarkka ja sinulla on erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Säilytät työskentelykykysi myös paineen alla ja saat tehtäväsi hoidettua sovitusti ja tehokkaasti myös kiireen keskellä.


Wihuri Oy Aarnio tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan yrityksen menestymiseen ja kehittymiseen. Lisäksi tarjolla on viihtyisä työympäristö työsuhde-etuineen ja innostunut tiimi Vantaan Viinikkalassa.

 

Nyt kun kiinnostuit uudesta haasteesta urallesi, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 3.6.2019 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541.