(Poistunut julkaisusta)

Myynnin assistentti
TK Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Hakuaika 23.01.2020 – 09.02.2020

TK Center on monitoimilaitteita ja suurkuvatulostimia markkinoiva turkulainen yritys. Lisäksi se tarjoaa tulostuksenhallinnan palveluita ja ratkaisuja toimistojen tulostusympäristöön. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.tkcenter.fi.

TK Center etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNNIN ASSISTENTTIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Pääasiallinen työtehtäväsi on olla mukana vauhdittamassa TK Centerin kasvua sopimalla tapaamisia B2B-puolen asiakkaille. Alkuun vastuualueenasi on siis myyntiprosessin alkupään tehostaminen sopimalla tapaamisia puhelimitse. Työssä on mahdollista päästä tekemään oman motivaation ja osaamisen mukaan myös muita tehtäviä, ja ajan kuluessa työtehtävässä on mahdollista kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi. Työskentely tapahtuu arkisin pääosin TK Centerin toimistolla, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen (n. 16–24 h /vko), ja omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Työtehtävästä on mahdollista saada pitkäaikainen osa-aikatyö esim. opiskeluiden rinnalle.

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta myyntihenkistä, sanavalmista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus) katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä.