(Poistunut julkaisusta)

Myynnin assistentti
Springvest

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haluatko töihin sijoituspalvelualalle?

 

Haemme Helsingin toimistoomme ydinkeskustaan

MYYNNIN ASSISTENTTIA

 

Springvest on moderni sijoituspalveluyritys, joka yhdistää kiinnostavia kohteita etsivän sijoittajan ja tehokasta pääomaratkaisua etsivän yrityksen. Jos olet ahkera, pitkäjänteinen ja haluat oppia uutta, Springvestistä voit löytää hyvän paikan kasvaa ammatillisesti. Sulaudut varmasti hyvin tiimiimme, jos olet tuloshakuinen, elämänmyönteinen ja innostuva joukkuepelaaja.

 

Tehtäväsi on olla mukana uusasiakashankinnassa kontaktoimalla potentiaalisia sijoittajia puhelimitse. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myynnin, asiakaspalvelun tai puhelinmarkkinoinnin tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Valmennamme sinut menestymään työssäsi.

 

Springvest Oy on Suomen suurimpana joukkorahoitustoimijana kerännyt sijoittajilta lupaaville kasvuyhtiöille jo 72 miljoonaa euroa. Sijoittajat saavat mahdollisuuden auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja vastaamaan uusiin haasteisiin. Sinä pääset työssäsi seuraamaan uusien suomalaisyritysten menestystarinoita.

 

Tarjoamme sinulle dynaamisen, yrittäjähenkisen toimintaympäristön, sekä avoimen ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin. Palkkasi koostuu kiinteästä osuudesta ja kannustavasta provisiosta.

 

Kysy lisätietoja tehtävästä johtaja Jouni Junkkilalta, puh. 045 891 2122. Parhaiten tavoitat hänet 14.1. kello 10-16 tai 21.1. kello 10-14. Olemme iloisia saadessamme hakemuksesi ja CV:si viimeistään 11.2. osoitteella jouni.junkkila@springvest.fi. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.


 

Lisätietoja springvest.fi.