(Poistunut julkaisusta)

Myynnin assistentti
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Oletko suurisydäminen sekä aikaansaava joukkuepelaaja ja ymmärrät menestyksen olevan enimmäkseen omissa käsissäsi? Jos vastasit kyllä, voisit olla etsimämme kesän 2018 superstara huippujoukkueeseemme! Meillä parasta ovat mahtavat työkaverit, rento työilmapiiri ja samalla kova tekemisen meininki.

Palkkaamme tulevana kesänä 2018 ympäri Suomen kesätyöhön

MYYNNIN ASSISTENTIN tehtävään

Myynnin assistenttina saat merkittävää työkokemusta markkinoinnista ja myynnistä arvostetussa finanssialan yrityksessä. Varaat puhelimitse tapaamisaikoja asiantuntijoidemme kanssa sekä uusille että jo kanssamme asioiville asiakkaille. Kasvatamme ja valmennamme sinut onnistumaan tässä tehtävässä.

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille. Siksi teemme hurjasti töitä asiakkaan tulevaisuudenturvan rakentamiseksi, luoden samalla parasta mahdollista asiakaskokemusta. Odotamme, että myös sinä saat kiksejä asiakkaan menestyksestä sekä elämyksellisen asiakaskokemuksen tuottamisesta (niin ulkoisesti kuin organisaation sisälläkin). Yrityskulttuurin merkitys on myös sinun maailmassasi avain menestykseen. Odotamme sinulta ahkeraa sekä oppimishaluista työskentelyotetta, ja siten halua sekä valmiutta luoda yhteistä menestystä asiakkaiden kanssa!

Tarjoamme haasteellisen ja kehittävän tehtävän, jossa onnistumista on helppo mitata. Lisäksi kesätyöt avaavat erinomaiset etenemismahdollisuudet näköisellesi urapolulle. Jos olet rautainen tekijätyyppi, verbaalinen lahjakkuus ja nautit tuloksien tekemisestä, laita hakemusta tulemaan viimeistään 18.2.2018 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/avoimet-tyopaikat. Kerrothan hakemuksessasi myös, minkä ajan olet käytettävissä kesätyöhön.